Burgerschaps programma van Antigua en Barbuda Emigratie Advocaten

Burgerschaps programma van Antigua en Barbuda

Burgerschapsprogramma van Antigua en Barbuda,

De regering van Antigua en Barbuda heeft het Tijdaanbod opnieuw geïntroduceerd!
Aanvragen die worden ontvangen voor de NDF-investeringsoptie (zie hieronder) ontvangen een korting op de investeringsbijdrage van US $ 250.000 tot US $ 200.000 en de verwerkingskosten van de overheid bedragen USD 50.000 voor hoofdaanvrager en echtgenoot respectievelijk voor maximaal twee personen ten laste. Het aanbod is geldig tot 30 april 2015 voor een gezinsapplicatie van maximaal vier personen.

Het Citizenship by Investment Program (CIP) biedt aanvragers de mogelijkheid om zich te kwalificeren voor het burgerschap van Antiguan en Barbudan. Om in aanmerking te komen, moeten aanvragers aan de volgende vereisten voldoen: 1) 18 jaar of ouder zijn, 2) een van de drie (3) soorten investeringen voorstellen (zie hieronder) en 3) voldoen aan de vereisten van de toepassing.

De toepassingsvereisten zijn als volgt:
• Het aanvraagformulier (dat moet worden verkregen via een gelicentieerde agent) moet worden ingevuld en vergezeld gaan van 10% verwerkingskosten en 100% due diligence-kosten. De formulieren zijn ofwel originelen of gewaarmerkte kopieën. De betaalde bedragen kunnen niet worden gerestitueerd.
• Een medisch certificaat dat verklaart dat noch de aanvrager, noch diens personen ten laste lijden aan een besmettelijke ziekte en die verder in goede gezondheid verkeren, moet ook worden ingediend.
• Een politiecertificaat moet ook worden ingediend.
• Alle formulieren en documenten moeten in de Engelse taal worden ingediend. Als een document oorspronkelijk niet in het Engels is opgesteld, moet het vergezeld zijn van een authentieke vertaling in het Engels.
• In het geval van personen ten laste die ouder zijn dan 18 jaar, moet de aanvrager een beëdigde beëdigde verklaring van ondersteuning verstrekken (voor elke persoon ten laste die ouder is dan 18 jaar).
• Het aanvraagformulier moet worden ingevuld door de Aanvrager (of zijn / haar Agent) en moet worden ondertekend door de Aanvrager en alle personen ten laste die ouder zijn dan 18 jaar. In het geval dat er personen ten laste zijn die jonger zijn dan de leeftijd van 18 jaar, kunnen beide ouders namens hen of de ouder met alleenhechtenis of de voogd van de minderjarige ondertekenen, samen met relevante juridische documentatie om de voogdij of voogdij te bewijzen.

• Alle personen ten laste tussen de 18 en 25 jaar oud moeten een schriftelijke bevestiging van een geaccrediteerde universiteit of hogeschool voorleggen van hun inschrijving op het moment van de aanvraag.
• ALLE documenten moeten worden gecertificeerd en gewaarmerkt in overeenstemming met de wetten van het rechtsgebied waarvan ze afkomstig zijn. De persoon die dit certificaat verstrekt, moet het volgende verstrekken: 1) zijn volledige naam (in hoofdletters), 2) de hoedanigheid waarin hij handelt, 3) zijn woon- of bedrijfsadres, 4) zijn telefoonnummer en 5) zijn e-mailadres.

ALLE VOLTOOIDE formulieren moeten gedateerd en ondertekend worden en vergezeld gaan van ALLE vereiste documenten (zie hierboven) en vergoedingen. Wanneer een aanvraag wordt goedgekeurd, dertig (30) dagen daarna, moet de aanvrager het restant betalen, d.w.z. 90% van de verwerkingskosten EN:

A. Betaal ten minste $ 200, 000,00 USD in het National Development Fund, of
• B. Vul alle benodigde documenten in en voer deze uit, en betaal de aankoopprijs en alle vereiste documenten
uitbetalingen die het mogelijk maken om de titel op naam van de aanvrager te registreren en toe te staan
voor de uitvoering van de voorgestelde investering in onroerend goed in overeenstemming met de eenheden
richtlijnen, of
• C. Voer alle benodigde documenten in en voer deze uit voor de betaling of investering van alle bedragen die verschuldigd zijn voor de uitvoering van de voorgestelde investering in het bedrijfsleven in overeenstemming met de
richtlijnen.

Na succesvolle aanvraag moeten ALLE sollicitanten een eed of een affirmatie van trouw afleggen, hetzij op een kantoor, ambassade, hoge commissie of consulaat in / van Antigua en Barbuda, of elk ander kantoor zoals gespecificeerd door de minister die verantwoordelijk is voor immigratie en burgerschap.

door de minister verantwoordelijk voor Immigratie en Burgerschap.

INVESTERINGSOPTIES
Nationaal Ontwikkelingsfonds

Een eenmalige bijdrage van $ 200.000 USD is vereist onder deze optie. Deze bijdrage heeft betrekking op de echtgenoot en gezinsleden van de aanvragers. Het National Development Fund is opgericht door de Finance Administration Act van 2006 om door de overheid gesponsorde projecten te financieren, waaronder publiek-private partnerschappen en goedgekeurde liefdadigheidsinvesteringen.

Vastgoedbelegging

Een aanvraag voor staatsburgerschap door te beleggen in het kader van de optie voor vastgoedbeleggingen kan worden ingediend bij het Citizenship by Investment Unit (CIU) wanneer een bindende koop- en verkoopovereenkomst is ondertekend met de ontwikkelaar van een goedgekeurd project, dat zal worden onderworpen aan de toekenning van de burgerschapstoepassing.

Een investering in een aangewezen en goedgekeurd gebied van onroerend goed met een waarde van ten minste $ 400, 000,00 USD is vereist.

Aanvragen in het kader van deze optie worden alleen in behandeling genomen als de aanvragers kunnen aantonen dat ze over de financiële middelen beschikken om het goedgekeurde project te ontwikkelen, in overeenstemming met de richtlijnen van het staatsburgerschap door de Beleggingseenheid na overleg met de Antigua en Barbuda Beleggingsautoriteit.

Met deze optie kunnen twee of meer aanvragers die een bindende verkoopovereenkomst hebben ondertekend, gezamenlijk een aanvraag indienen, mits elke aanvrager een minimale investering van $ 400, 000,00 USD bijdraagt.

Daarnaast is economisch eigendom van onroerend goed via non-profitbedrijven toegestaan, op voorwaarde dat het bedrijf al haar goedgekeurde aandelen aan de aanvrager (s) heeft uitgegeven, een gevestigd bedrijf is en een goede reputatie heeft onder de wetgeving van Antigua en Barbuda, geen vrijgestelde of offshore-entiteit is en onweerlegbaar bewijs levert met betrekking tot de uiteindelijke eigendom ervan, welk bewijs door de Registrar of Companies wordt gecertificeerd.

Kandidaten die het onroerend goed of hun aandelen in een hierboven beschreven bedrijf verkopen, verliezen hun burgerschap en worden gediskwalificeerd voor verdere deelname aan het programma, TENZIJ hun

Het kabinet stelt hem / haar voor goede en voldoende reden vrij, of
Wanneer hij tegelijkertijd met het afstoten van het onroerend goed of aandelen een ander goedgekeurd project of een voordelig belang in een vergelijkbaar bedrijf koopt voor ten minste $ 400, 000,00 USD, of
Hij / zij doet een ander soort investering, dat wil zeggen NDF of bedrijfsinvesteringen
Bedrijfsinvesteringen

Bedrijven die onder deze optie vallen, moeten worden goedgekeurd door het Citizenship by Investment Unit, na overleg met de Antigua en Barbuda Investment Authority (ABIA).

Het bedrijf kan een bestaand of een voorgesteld bedrijf zijn. Aanvragers wordt geadviseerd contact op te nemen met de ABIA om hun voorstellen te bespreken.

Een aanvrager moet hetzij voor zichzelf een investering van ten minste $ 1, 500.000 USD doen, OF, waarbij er ten minste twee personen zijn die voorstellen een gezamenlijke investering te doen in een goedgekeurd bedrijf voor een totaalbedrag van $ 5, 000, 000,00 USD, elke persoon moet minimaal USD 400, 000 USD bijdragen aan de investering.

LIJST VAN KOSTEN

KOSTEN $ USD
• Verwerkingskosten - hoofdaanvrager $ 50, 000
• Verwerkingskosten - Echtgenoot $ 50.000
• Verwerkingskosten - Afhankelijk kind van 0-11 $ 25, 000
• Verwerkingskosten - Afhankelijk kind van 12-17 $ 25, 000
• Verwerkingskosten - afhankelijk kind van 18-25 $ 50.000
• Verwerkingskosten - Afhankelijke ouder ouder dan 65 $ 50, 000
• Due diligence-vergoeding - hoofdaanvrager $ 7, 500
• Due diligence-vergoeding - echtgenoot $ 7, 500
• Due diligence fee - Afhankelijk kind van 0-11 $ 0
• Due diligence-vergoeding - afhankelijk kind van 12-17 $ 2, 000
• Due diligence-vergoeding - Afhankelijke kind van 18-25 $ 4, 000
• Due diligence-vergoeding - Afhankelijke ouder ouder dan 65 $ 4, 000

Het afgegeven paspoort is geldig voor een periode van 5 jaar en wordt in aanmerking genomen voor verlenging op voorwaarde dat de ontvanger in totaal 35 dagen in Antigua en Barbuda heeft doorgebracht sinds het verkrijgen van het staatsburgerschap, binnen de periode van 5 jaar.

Het paspoort biedt geen automatisch stemrecht.

Het paspoort biedt de houder visumvrije reizen naar 131 landen waaronder Canada, Hongkong, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie.

Immigratie en visa in Europa. Wij kunnen u helpen bij het verkrijgen van een visum voor wonen en werken in Europa. We kunnen zakelijke professionele investeerders emigratie voor Schengen-visa en Europese emigratie Het verkrijgen van een tijdelijke verblijfsvergunning duurt ongeveer 2 maanden. Inclusief bedrijfsregistratie en voorbereiding van extra documenten. U kunt ook de gezinsleden meenemen. Ze kunnen tegelijkertijd verblijfsvergunningen voor tijdelijke verblijfsvergunningen aanvragen.