Huishoud Personeel Visa - Emigreren Panama

Huishoud Personeel Visa – Emigreren Panama

Huishoude personeel  Visa -

Krijg een Panama werkvergunning of werkvisum  voor huishoudelijk personeel  is een nieuwe immigratiewet die een Panamese burger toestaat om een buitenlander aan te vragen om te werken als huishoudelijke hulp , voor een periode van één jaar (vier keer hernieuwbaar). Dit omvat meiden, koks, chauffeurs, tuiniers, ...

A1 legal services scales-of-justice_

Vereiste documenten van thuis
• Documentspecificaties (Alle documenten moeten vers zijn (binnen 2 maanden na visumaanvraag) en paspoorten moeten minimaal 1 jaar lopen)
• Alle documenten moeten worden gewaarmerkt door een notaris en door het nabije consulaat van Panama, van door een notaris en de apostille. De Apostille (Verdrag van Den Haag van 1961) is een snellere manier om documenten te authenticeren en wordt normaal gesproken gehoord door het ministerie van Buitenlandse Zaken in uw eigen land (in de VS) of via het Foreign Office (in het Verenigd Koninkrijk en Canada).
• Geboorte- en / van huwelijksakten die de relatie tussen de gemeenschappelijke personen en de aanvrager aantonen zijn vereist.
• Documenten vereist
• Kopieën van de paspoort (en) van de aanvrager en personen ten laste die door een Panamese notaris zijn gewaarmerkt.
• 8 pasfoto's.
• Een kopie van het rijbewijs van de kandidaat van een door de overheid uitgegeven foto-I. D. die is gewaarmerkt door een Panamese consulaat
• Een straf historisch rapport dat twee jaar oud is en is gewaarmerkt door de juiste fédérale van overheidsinstanties in het land waarvan de aanvrager en de Panamese consul in dat land van door een apostille zijn.
• Bewijs van legale inzet als de aanvrager geen burger is maar inwoner is van een bevriende landen van Panama zijn .
• Documentatie die bepaald dat de aanvrager lid is van de raad van bestuur van meerderheidsaandeelhouder is in een Panama-bedrijf van corporaties (wanneer de aanvraag is gebaseerd op economische banden).
• Huwelijksakte met Apostille (indien getrouwd)
• Geboorteakte met apostille (wanneer kinderen bij de ouders komen) We zullen u helpen met documentatie die in Panama kan worden verleend, zoals toepassingen, volmacht en gezondheidscertificaten.
• Te verkrijgen documenten in Panama

• Een speciale volmacht om een ​​Panamese advocaat te machtigen namens de aanvrager te handelen. De geselecteerde advocaat moet worden gewaarmerkt als een officieel geverifieerd om deze taak uit te voeren.
• Het bewijs van de werkgever van de inkomsten van de sollicitant (wanneer de aanvraag op professionele banden is gebaseerd ).
• Als de aanvrager ten minste de afgelopen twee jaar in Panama heeft verbleven en het land in die periode niet heeft verlaten, moet de aanvraag vergezeld gaan van een strafverslag over de geschiedenis van de nationale politie.
• Een persoonlijk beëdigd beëdigde verklaring van het doel wordt uitgelegd voor het zoeken naar een permanent verblijfsvergunning en vermeld waardoor de aanvrager in staat is voorzien in familie en betrokkenlijke personen. Het formulier voor deze verklaring wordt verstrekt door een advocaat die onze Panama Immigration 247-services meldt
• Het originele medische onderzoeksrapport zoals uitgegeven door een Panamese arts moet bij de aanvraag worden gevoegd.
• Bij de aanvraag moeten twee gecertificeerde cheques worden gevoegd. Eén cheque, ter waarde van $ 250 USD en opgemaakt bij de Nationale Schatkist, dekt de immigratiekosten. Een tweede cheque, ter waarde van $ 800 USD, is bedoeld voor immigratie voor repatriëring doeleinden.

Huishoudelijke werker Visa

Elke Panama-burger of tijdelijke of permanente inwoner kan een buitenlander inhuren als huishoudelijk werker en een visum en werkvergunning verkrijgen voor de werknemer.

Dit Panama-immigratie visum is voor een jaar met maximaal vier verlengingen voor een 5-jarig tijdelijk verblijfsvisum.

Een Panama huishoudelijke hulp omvat:

tuinlieden, dienstmeisjes, koks, butlers, chauffeurs, kindermeisjes en andere thuiswerkers. Vereiste documenten voor Panama immigratie visum voor huishoudelijk personeel,

Aanvraag kaart tijdelijk werk legaal burger permanent visum

Aanvragen voor het Panama Domestic Workers Visa. Artikel 15 van het wetsdecreet

Geeft aan dat een Panamese staatsburger van een tijdelijke of permanente inwoner van Panama die een buitenlander inhuurt om te werken als huishoudelijke hulp, in staat zal zijn om dit Panama Huishoudelijke werknemers Visa aan te vragen voor een periode van ( 1) jaar, met 4 verlenging, als de aanvrager doorgaat Werken voor dezelfde werkgever en voldoen aan de vereiste en verantwoordelijkheden die vereist zijn door de Panama National Service of Immigration.

Het Panama Domestic Workers Visa omvat meiden, tuin mannen, koks, chauffeurs '', butlers en kinderjuffrouwen. Dit Panama-visum is een uitstekende gelegenheid voor buitenlanders om naar Panama te verhuizen om een ​​legaal verblijf in Panama te krijgen.

Elke Panamese nationale van Panama tijdelijke of permanente inwoner kan een buitenlander sponsoren als werknemer voor het Panama Domestic Workers Visa. 

De Panamese nationaliteit van de tijdelijke of permanente inwoner van Panama is verplicht zich te houden aan de bepalingen van artikel 89 van het wetsdecreet en die van dit reglement.

Mogelijk de vreemdeling als de werkgever hebben de plicht om de Panama Nationale Dienst voor Immigratie op de hoogte te stellen in geval van beëindiging van het dienstverband, wat reden zal zijn om het Panama Huishoudelijke werknemers Visa te annuleren.

1. Formulier Panama-aanvraag voor immigratiekosten;

2. Dien 3 pasfoto's in;

3. Verzend kopieën van identiteitsdocumenten uit het land van herkomst van huidige woonplaats; 4. Stort een garantie van de werkgever voor Panama Immigration ter waarde van $ 500 USD;

5. Betaal een vergoeding van $ 100 voor migratiediensten naar Panama Immigration;

6. Dien een kopie in van een energierekening met de naam van de werkgever en het fysieke adres van het huis waar de huisbediende zal worden tewerkgesteld;

7. Dien National Paz y Salvo het inkomen van de werkgever in;

8. Bewijs dat de werkgever en buitenlander geregistreerd zijn bij Panama Social Security (CSS);

9. Dien een werkgever Letter of Responsibility in voor de huisbediende;

10. Dien een kopie van het arbeidscontract in;

11. Dien een kopie van de Cedula (nationale identiteitskaart) van de werkgever van legale verblijfsvergunning in; 12. Bewijs de economische solvabiliteit van de werkgever, waaronder een van de volgende:

(a) Inkomstenaangifte met Paz y Salvo;

(b) Brief voor werkgevers werkplaats met verdiende lonen;

 

Huishouderlijke werkers visa ( basic)

1050 usd
  • Omvat niet de honoraria van advocaten en diverse uitgaven
  • #Overheidskosten en uitgaven zijn niet inbegrepen
  • Contact

Het Panama Domestic Workers Visa omvat dienstmeisjes, tuinders, koks, chauffeurs '', butlers en oppassers.Dit Panama-visum is een uitstekende gelegenheid voor buitenlanders die naar Panama verhuizen om een legaal verblijf in Panama te verkrijgen. Elke Panamese nationale of Panama tijdelijke of permanente inwoner kan sponsor zijn een buitenlander als werknemer voor het Panama Domestic Workers Visa. De Panamese staatsburger of de tijdelijke of permanente verblijfsvergunning van Panama is verplicht zich te houden aan de bepalingen van artikel 89 van het Wetsdecreet en die van dit reglement.

Zowel de vreemdeling als de werkgever hebben de plicht om de Panama National Service of Immigration op de hoogte te stellen in geval van beëindiging van het dienstverband, wat reden zal zijn voor annulering van het Panama Domestic Workers Visa.1. Formele Panama immigratie aanvraag indienen; 2. Verzend 8 pasfoto's, 3. Kopieën van identiteitsdocumenten verzenden uit het land van herkomst of de huidige verblijfsstatus; 4. Stort een garantie van de werkgever voor Panama Immigration voor een bedrag van $ 500 USD; Betaal een vergoeding van $ 100 voor de migratiedienst naar Panama Immigration; Een kopie van een energierekening indienen met de naam van de werkgever en het fysieke adres van het huis waar de huisbediende zal werken; 7. Indiening van het inkomen van de werkgever aan National Paz y Salvo; Stuur het bewijs dat de werkgever en buitenlander zijn geregistreerd bij Panama Social Security (CSS); 9. Stuur een verantwoordelijkheidsverklaring voor de huisbediende in, 10. Een kopie van het arbeidscontract indienen; Een kopie van de Cedula (nationale identiteitskaart) van de werkgever of legaliteitskaart van de werkgever indienen; 12. Bewijs de economische solvabiliteit van de werkgever, die een van de volgende zaken moet bevatten: (a) Inkomstenaangifte bij Paz y Salvo; (b) brief voor werkgevers werkplaats met verdiende lonen; (c) Panama bankafschrift. # Overheidsvergoedingen en kosten zijn niet inbegrepen

Call +507 8339 685

IMMIGRATION VISA SERVICES-PANAMA RESIDENCY & CITIZENSHIP CONTACT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Friendly Nations Visa - Panama
immigration panama
immigration panama
immigration panama
log 1immigration office panama
immigration panama
Supreme-Court-Goverment-Panama-Kraemer-Law-Judicial-Authority-Logo