Grenada Burgerschap programa Emigratie Advocaten

Grenada Burgerschap programa

Grenada Burgerschap programma

WAAROM KIEZEN VOOR HET BURGERSCHAPS PROGRAMMA VAN GRENADA?

Officieel de nieuwste in zijn soort ter wereld, het Grenadian Citizenship-by-Investment Program biedt de volgende belangrijke voordelen:
• Snelle verwerking binnen 4 maanden.
• Afhankelijke kinderen opgenomen onder de 25 jaar.
• Afhankelijke ouders omvatten meer dan 65 jaar.
• Geen vereisten voor fysieke residentie.
• U hoeft tijdens het sollicitatieproces niet naar Grenada te reizen.
• Geen vereiste opleiding, interview of managementervaring.
• Visumvrij reizen naar meer dan 100 landen, waaronder het VK en andere EU (Schengen) landen.
• Geen belasting op wereldwijd inkomen.

Bovendien erkent Grenada het dubbele burgerschap, daarom kunt u nog steeds profiteren van uw huidige burgerschap status.

In september 2013 heeft de regering van Grenada de gerenommeerde wet nieuw leven ingeblazen die staatsburgerschap toestaat door te investeren via twee opties, toegestane aankoop van onroerend goed en een bijdrage aan het Island Transformation Fund. De nieuwe initiatie van de oude wet verhoogt de minimale investering in onroerend goed tot US $ 250.000 en werd bedacht voor speciale wereldburgers die specifieke en snelle service wensen.

Het Mount Cinnamon Resort, de enige toegestane realty-optie in het Grenada-programma, is alleen op uitnodiging beschikbaar via een klein aantal geselecteerde agenten

Het Citizenship-programma is alleen op uitnodiging (neem contact met ons op voor meer informatie), en de minimale investering bedraagt ​​US $ 250.000, inclusief 50% aandeel in een appartement met één slaapkamer aan het resort aan het Mount Cinnamon-strand en één staatsburgerschap (voor de primaire kandidaat) , te gebruiken voor de belegger.

Extra kosten van toepassing voor familieleden zijn zeer benaderbaar, omdat het land voor gezinnen is.
Grotere investeringsaanvragen zijn ook welkom. Beleggingen van meer dan US $ 2.000.000 zonder bovengrens kunnen worden gedaan voor grotere op maat gemaakte villa's of andere commerciële investeringen en geven de kandidaat of kandidaten het recht om burgerschap te vragen. In alle bovengenoemde gevallen kunnen echtgenoten en kinderen onder de 25 jaar ook het staatsburgerschap hebben.

Er is een andere mogelijkheid om het burgerschap van Grenada te verkrijgen door een niet-terugbetaalbare gift aan het Island Transformation Fund. Deze optie is weliswaar nog niet gereed om applicaties te ontvangen, maar is beschikbaar in een tweestaps-programma voor iets meer dan US $ 200.000. Dit proces omvat het eerst verkrijgen van Grenada Permanent Residence en vervolgens naturalisatie aanvragen als een tweede stap.

Het aanvraagproces verloopt sneller dan bij andere programma's en wordt binnen 60 dagen na indiening met uw paspoort onmiddellijk daarna goedgekeurd.

Een Grenada-paspoort maakt visumvrij reizen naar meer dan 100 landen, alle EU (Schengen) landen mogelijk. Het eiland biedt geen inkomsten-, vermogens- of successierechten.

Er is geen verplichting om Grenada te bezoeken om in aanmerking te komen voor staatsburgerschap, hoewel alle aanvragers onderworpen zijn aan een nauwkeurige due diligence.

Immigratie en visa in Europa. Wij kunnen u helpen bij het verkrijgen van een visum voor wonen en werken in Europa. We kunnen zakelijke professionele investeerders emigratie voor Schengen-visa en Europese emigratie Het verkrijgen van een tijdelijke verblijfsvergunning duurt ongeveer 2 maanden. Inclusief bedrijfsregistratie en voorbereiding van extra documenten. U kunt ook de gezinsleden meenemen. Ze kunnen tegelijkertijd verblijfsvergunningen voor tijdelijke verblijfsvergunningen aanvragen.