Bevriende Naties Visa Emigratie Panama – Permanente Verblijfsvergunning - Emigratie Advocaten

Bevriende Naties Visa Emigratie Panama – Permanente Verblijfsvergunning

Vriendelijke naties Visa Panama is uitgebreid tot 50.

Zie hieronder voor een volledige lijst van landen die zijn opgenomen in het Panama Friendly Nations Visa-programma. Om een permanent verblijf visum aan te vragen: de aanvrager moet economische of professionele relaties hebben met de Republiek Panama.

Bevriende Landen met Panama Visa Emigratie  is uitstekend!

immigration-typewriter_1

• Document Specificaties (Alle documenten moeten vers zijn (binnen 2 maanden na visumaanvraag)

en paspoorten moeten minimaal 1 jaar lopen)
• Alle documenten moeten worden gewaarmerkt door een notaris en door het dichtstbijzijnde consulaat van Panama,

of door een notaris en de apostille.

De Apostille (Verdrag van Den Haag van 1961) is een snellere manier om documenten te authenticeren

en wordt normaal gesproken verkregen door het Department of State Department in uw eigen land (in de VS)

of via het ministerie van Buitenlandse Zaken (in het Verenigd Koninkrijk en Canada).
• Geboorte- en / of huwelijksakten die de relatie tussen afhankelijke personen en de aanvrager aantonen zijn vereist.
•Documenten vereist
• Kopieën van de paspoort (en) van de aanvrager en personen ten laste die door een Panamese notaris zijn gewaarmerkt.
• 8 pasfoto's.
• Een kopie van het rijbewijs van de kandidaat of een door de overheid uitgegeven foto-I. D. die is gewaarmerkt door een Panamese consulaat of Apostille.
• Een straf historisch rapport dat minstens twee jaar oud is en is gewaarmerkt door de juiste federale of overheidsinstanties in het land waarvan de aanvrager en de Panamese consul in dat land of door een apostille zijn.
• Bewijs van legale ingezetenschap als de aanvrager geen burger is maar inwoner is van een bevriende natie.
• Documentatie die aangeeft dat de aanvrager lid is van de raad van bestuur of meerderheidsaandeelhouder is in een Panama-bedrijf of corporaties (wanneer de aanvraag gebaseerd is op economische banden).
• Huwelijksakte met Apostille (indien getrouwd)
• Geboorteakte met apostille (wanneer kinderen bij de ouders komen)

Bevriende Naties Visa Emigratie Panama - Permanente Verblijfsvergunning

Andorra, Argentinië, Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, Chili, Costa Rica, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hong Kong, Hongarije, Ierland, Israël, Japan, Letland , Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, San-Marino, Montenegro, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Paraguay, Polen, Portugal, Servië, Singapore, Slowakije, Spanje, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Zweden, Zwitserland, Taiwan, Verenigde Staten van Amerika, Uruguay, Verenigd Koninkrijk en tenslotte Mexico, het meest recente land dat is opgenomen.

Panama Visa

Bevriende Landen met Panama Visa

1050 usd Basis overheidstarief inbegrepen
    • All documents must be authenticated by a Notary and by the nearest Panamanian Consulate, or by a Notary The Apostille (The Hague Convention of 1961) is a faster way of authenticating documents and is normally obtained through the Secretary of State Department in your home state (in the USA) or through the Foreign Office (in UK and Canada).
  • Does not include attorneys' fees and miscellaneous expenses
  • Contact

DOCUMENTEN DIE U NODIG HEBT om de permanente verblijfsvergunning te verkrijgen, ook rekening houdend met het feit dat deze categorie aan de aanvrager het recht verleent om een ​​werkvergunning en het Panamese identificatiedocument (ID) te verkrijgen in een periode van minder dan één (01) jaar, die vertegenwoordigt een van de vele voordelen en is erg belangrijk om te overwegen wanneer iemand besluit te emigreren en te verhuizen naar het buitenland. Het is belangrijk op te merken dat een vreemdeling de Panamese Nationaliteit kan aanvragen, als hij eenmaal een permanente bewoner is geweest voor een periode langer dan 5 jaar. Aan de andere kant kunnen de permanente inwoners onder deze categorie bankleningen aanvragen voor de aankoop van onroerend goed of voertuigen, terwijl ze uitstekende financiële tarieven behalen van ongeveer 97%. Daarom heeft de bank alleen een aanbetaling nodig die gelijk is aan 3% van de waarde van de eigendom, zal dit mogelijk zijn zodra de buitenlander zijn Panamese ID verkrijgt Dit is een van de vele voordelen bij immigratie onder deze categorie. In die zin zijn de documenten die de Nationale Immigratiedienst panama-vriendelijk-natie-visum-47-landen vereiste om de permanente verblijfsvergunning te verlenen de volgende:
• De aanvrager moet zijn interesse om te beleggen in Panama te rechtvaardigen om in aanmerking te komen voor het aanvragen van het Permanente verblijfsvisum, in overeenstemming met de economische of professionele activiteit, aan deze vereiste kan worden voldaan door de oprichting van een Panamese onderneming of een Stichting voor particulier beleggen, of door de aankoop van een woning in Panama of het presenteren van een arbeidsovereenkomst van een naar behoren in Panama gevestigde onderneming.
• Paspoortkopie van de aanvrager, die geldig moet zijn voor de komende zes (06) maanden en naar behoren notarieel is gemaakt voor een Panamese openbare notaris.
• De aanvrager moet een bankrekening openen in Panama, waarin een minimum saldo van US $ 5.000,00 en US $ 2.000,00 voor elke afhankelijke persoon moet worden gehandhaafd om te voldoen aan de eis van Economische Solvabiliteit, wat kan worden aangetoond via een Bankreferentie of een Bankafschrift naar behoren gestempeld door de bank waarin dergelijke bedragen in cijfers of cijfers zijn vastgelegd (minimaal 4 gemiddelde cijfers). Het is belangrijk op te merken dat de Nationale Immigratiedienst Bank Referenties en bankafschriften slechts geldig acht voor een periode van één (01) maand.
• Wat de geadresseerde gecertificeerde cheques betreft, moeten er twee (02) worden uitgegeven: de eerste voor $ 250,00 in het voordeel van de nationale schatkist, die wordt gebruikt om de kosten voor de toepassing onder een immigratie categorie te dekken; en de tweede, voor een bedrag van US $ 800,00 in het voordeel van de Nationale Immigratiedienst, die een aanbetaling is die door een dergelijke entiteit kan worden gebruikt om de kosten voor de repatriëring doeleinden te dekken, deze cheque kan worden teruggevorderd zodra een (01) jaar heeft plaatsgevonden. geslaagd.
• Ook, de Nationale Immigratie Service vereist het strafregister van de aanvrager en zijn ten laste, dit document moet worden afgegeven door het land waarin de aanvrager inwoner is geweest in de laatste twee (02) jaar, moet naar behoren met Apostille zijn.

Het is belangrijk op te merken dat als een document door het Panamese consulaat of de ambassade wordt gelegaliseerd, dit document moet worden geverifieerd en gevalideerd door het ministerie van Buitenlandse Zaken, een proces dat ongeveer vier (4) werkdagen kan duren.
Familie van Panama Friendly Nation Visa
De aanvrager zal in hetzelfde verzoekschrift als afhankelijke partner en kinderen jonger dan 25 jaar kunnen opnemen als zij het volgende bewijzen:
• De familie relatie. In het geval van de echtgenoot, de huwelijkscertificaat naar behoren Apostille of legaliseren, en de kinderen met geboorteakte naar behoren Apostille of legaliseren.
• Paspoortkopie van de aanvrager, die geldig moet zijn voor de komende zes (06) maanden en naar behoren notarieel is gemaakt voor een Panamese openbare notaris.
• De aanvrager moet een bankrekening openen in Panama, waarin een minimum saldo van US $ 5.000,00 en US $ 2.000,00 voor elke afhankelijke persoon moet worden gehandhaafd om te voldoen aan de eis van Economische Solvabiliteit, wat kan worden aangetoond via een Bankreferentie of een Bankafschrift naar behoren gestempeld door de bank waarin dergelijke bedragen in cijfers of cijfers zijn vastgelegd (minimaal 4 gemiddelde cijfers). Het is belangrijk op te merken dat de Nationale Immigratiedienst Bank Referenties en bankafschriften slechts geldig acht voor een periode van één (01) maand.
• Wat de geadresseerde gecertificeerde cheques betreft, moeten er twee (02) worden uitgegeven: de eerste voor $ 250,00 in het voordeel van de nationale schatkist, die wordt gebruikt om de kosten voor de toepassing onder een emigratie categorie te dekken; en de tweede, voor een bedrag van US $ 800,00 in het voordeel van de Nationale Immigratiedienst, die een aanbetaling is die door een dergelijke entiteit kan worden gebruikt om de kosten voor de repatriëring doeleinden te dekken, deze cheque kan worden teruggevorderd zodra een (01) jaar heeft plaatsgevonden. geslaagd.
• Ook, de Nationale Immigratie Service vereist het strafregister van de aanvrager en zijn ten laste, dit document moet worden afgegeven door het land waarin de aanvrager ingezetene is geweest in de laatste twee (02) jaar, moet naar behoren Apostille, als de land is lid van de Haya-conventie; of gelegaliseerd voor het Panamese consulaat of de ambassade in het land dat het strafblad uitgaf. Amerikaanse FBI-controle bij Apostille en niet ouder dan 1 maand bij binnenkomst in Panama.

• In het laatste geval moet de aanvrager bewijzen dat de kinderen volledig zijn gewijd aan hun opleiding, hetzij op de middelbare school of universiteit, en een enkel certificaat dat is afgegeven door het land van herkomst is noodzakelijk, dit document moet Apostille zijn of gelegaliseerd.
• Bovendien moet de aanvrager een naar behoren ondertekende verantwoordelijkheid besluit ondertekenen, waarbij hij vaststelt dat hij of zij financieel verantwoordelijk zal zijn voor zijn ten laste komende personen.

Panama-vriendelijke-natie-visa-47-landen
Ten slotte zal de Nationale Immigratiedienst van de aanvrager en personen ten laste een gezondheidscertificaat vragen dat is afgegeven door een Panamese licentie dokter en een persoonlijk beëdigde verklaring, die in feite bestaat uit het invullen van een formulier dat is uitgegeven door de Nationale Immigratiedienst.
De geschatte duur van het verkrijgen van de permanente verblijfsvergunning in deze categorie Panama Friendly Nation Visa ligt tussen vier (4) tot vijf (5) maanden. De werkvergunning kan tussen twee (2) tot drie (3) extra maanden in beslag nemen.

Bevriende Naties Visa Emigratie Panama - Permanente Verblijfsvergunning

Viendelijke landen met Panama , Vriendelijke naties Visa Panama is uitgebreid tot 48. Zie hieronder voor een volledige lijst van landen die zijn opgenomen in het Panama Bevriende landen Visa-programma. Om een permanent verblijfsvisum aan te vragen: de aanvrager moet economische of professionele relaties hebben met de Republiek Panama.

AndorraArgentinaAustraliaAustriaBelgium
BrazilCanadaChileCosta RicaCroatia
CyprusCzech RepublicDenmarkEstoniaFinland
FranceGermanyGreat BritainGreeceHong Kong
HungaryIrelandIsraelJapanLatvia
LiechtensteinLithuaniaLuxembourgMaltaMexico
MonacoMontenegroNetherlandsNew ZealandNorway
ParaguayPolandPortugalKoreaSan Marino
SerbiaSinganporeSlovakiaSouth AfricaSpain
SwedenSwitzerlandTaiwanUruguayUSA

Advocaatkosten van Panama zijn: persoonlijk contact met advocaat en paralal - Bereid alle presentatiemateriaal voor Panama Immigration Office - De advocaat is persoonlijk aanwezig bij het immigratiekantoor tot het einde van het proces.
Extra's als je nodig hebt
Panama 750 USD Open bankrekening
Overheidskosten Panama Meervoudig visum 250 USD verplicht
Panama 250 Usd Verplichte medische certificaatkosten
Corporate Creation Plus Ruc Volledige activering vereist door Immigration 1300 Usd
Juridische vertaling Panama Om te zien hoeveel vertalingen ze moeten vertalen. Niet-Spaanse landendocumenten zijn verplicht om hun documenten te laten vertalen door een juridisch vertaler uit Panama.
Notariskosten Panama 120 USD
Kopieert vierkanten van cellen om te maken
Foto van laptop

Paspoort Registratie en aanvraag voor voorlopig verblijf
Bewijs van economische solvabiliteit is vereist. Aan deze vereiste kan worden voldaan door het openen van een bankrekening in Panama en het storten van ten minste US $ 5.000 (plus $ 2.000 voor elke afhankelijke persoon). Als de aanvrager redelijk solvabel is, is deze niet duidelijk omschreven, zodat de zaak aan het oordeel van immigratieambtenaren wordt overgelaten.
Dependents zijn echtgenoten en kinderen tot 25 jaar als ze full-time studenten zijn. De aanvrager moet een schriftelijke verklaring van verantwoordelijkheid voor ten laste komende personen verstrekken. Elke afhankelijke zoon of dochter ouder dan 18 jaar moet bewijzen dat hij of zij niet getrouwd is door een geauthenticeerde  certificaat van "single" -status (ongehuwd) van zijn / haar respectieve land te verstrekken.
Na het indienen van de aanvraag met alle benodigde documenten, zal het immigratiekantoor een tijdelijke tijdelijke bewonerkaart (carnet) afgeven, die zal worden vervangen door een permanente verblijfskaart zodra de aanvraag is goedgekeurd.
Nadat de aanvraag is goedgekeurd, kan de klant / aanvrager een werkvergunning aanvragen. De president van Panama heeft onlangs een presidentieel decreet uitgevaardigd waarbij het Panama Ministry of Labour wordt gelast de acceptatie van werkvergunningen voor de 50 burgers van het bevriende land te versnellen.
Belangrijke documenten en procedures:
· Planning: de klant / aanvrager (s) moet minstens dertig dagen van tevoren contact opnemen met onze advocatenkantoor om afspraken te plannen en documentatie te coördineren die nodig is voor de verwerking van immigratie. Houd er rekening mee dat het aanvraagproces voor een immigratie in totaal ongeveer 7 tot 9 werkdagen duurt, dus plan om tenminste deze keer in Panama City te zijn.
· Geldigheid van het document: alle vereiste documenten moeten recentelijk zijn afgegeven binnen 90 dagen (3 maanden) vóór de indiening van de aanvraag voor immigratie in Panama.

 

FAQ : Veelgestelde vragen

VISA EMIGRATIE PANAMA – PERMANENTE VERBLIJFSVERGUNNING

Panamá Herbebossing Emigratie Visa
immigration panama
immigration panama
immigration panama
log 1immigration office panama
immigration panama
Supreme-Court-Goverment-Panama-Kraemer-Law-Judicial-Authority-Logo