Panama Eigen Economische Solvabiliteit Visa – Investeerder visa voor buitenlanders Emigratie Advocaten

Panama Eigen Economische Solvabiliteit Visa – Investeerder visa voor buitenlanders

Zelf-economisch Solvabiliteit Visum of persoon van betekenis Visa PANAMA EMIGRATIE

Waarom emigreren naar Panama? Panama is een zeer gewilde locatie voor veel buitenlandse investeerders op zoek naar residency. Het is strategisch geografisch gelegen voor internationale zakelijke relaties, met name met Amerika, en wordt door buitenlandse belasting instellingen beschouwd als een belastingparadijs voor buitenlandse beleggers.

Panama heeft een sterke en stabiele economie en een solide politieke infrastructuur gebaseerd op de juridische en politieke infrastructuur in de VS. Het is een veilig land, vredig en gastvrij voor buitenlandse inwoners. Het biedt goede niveaus van gezondheidszorg en onderwijs en een hoge levensstandaard met redelijke levensonderhoudskosten.

Aanvragen van Panama Immigration Permanent Residency

 

Een verklaring van de documenten vereist door Panama immigratie bij het aanvragen van permanente verblijfsvergunning kan worden gevonden

Naast de gebruikelijke vereiste documenten voor toepassing op immigratie in Panama om een ​​permanente bewoner te worden, zijn hier de documenten vereist voor het Self Economic Solvency Visa:

Vereiste documenten voor een Panama Bank CD-optie

1.Certificering van een Panama-bank dat de aanvrager een persoonlijk CD-account bij de bank heeft voor minimaal $ 300.000 USD en voor de minimumperiode van 3 jaar, plus een extra $ 2.000 USD voor elke afhankelijke persoon.

2. Kopie van het CD-certificaat van de Panama bank, gewaarmerkt door de bank.

Vereiste documenten voor de onroerendgoedoptie van Panama Real Estate

1.Panama Public Registry Certificaat van de getitelde akte in de persoonlijke naam van de aanvrager, met een waarde van ten minste $ 300.000 gratis en vrij van schulden.

Opmerking: als de eigendomsakte op naam van een Panama Foundation staat, moet de aanvrager laten zien dat hij of zij de oprichter of een begunstigde is.

Opmerking 2: Als de aanvrager ten minste $ 300.000 USD contant heeft betaald voor het onroerend goed in Panama, kan de rest van het saldo met een hypothecaire lening worden gefinancierd.

Vereiste documenten voor de combinatie-optie

1. Gecertificeerde kopie van de eigendomsakte geregistreerd bij de Panama Public Registry;

2.Authentieke kopie van het Panama bank CD-certificaat;

3.Panama bank certificering dat de minimum vereisten zijn vervuld door de aanvrager door ten minste $ 300.000 USD te storten op een minimale 3-jarige CD-rekening.

 

Panama Eigen Economische Solvabiliteit Visa

1050 Usd Basis overheidstarief inbegrepen- Stage 1
  • Een van de meest populaire soorten ingezeten visum is het Self-Economic Solvency-visum, waarvoor op ten minste een van de volgende manieren een investering van US $ 300.000 is vereist:
  • 1.In onroerend goed in de Republiek Panama,
  • 2.In een tijdwaarborg van drie jaar bij een Panamese bank,
  • 3.Een combinatie van beide opties tot een bedrag van US $ 300.000.
  • 4.In het geval van afhankelijke personen heeft de aanvrager een extra US $ 2.000 nodig voor elke afhankelijke persoon. Het zelf-economisch Solvabiliteitsvisum biedt een permanente verblijfsvergunning na 2 jaar tijdelijke verblijf en kan na 5 jaar permanent verblijf van de aanvrager een aanvraag indienen voor een staatsburgerschap via naturalisatie.
  • Op grond van het Self-Economic Solvency-visum kan de aanvrager een werkvergunning aanvragen om te worden tewerkgesteld in het kader van een arbeidsovereenkomst.
  • Omvat niet de honoraria van advocaten en diverse uitgaven

Algemene vereisten en typische documentatievereisten bij het aanvragen van elk type visum in Panama
• Geldig paspoort
• Politierapport
• Medisch certificaat
• Referentiebrief bank
• Pasfotoformaat
• Geboortecertificaat (voor kinderen jonger dan 18 jaar die zich als gezinslid aanmelden)
• Huwelijkscertificaat (voor echtgeno

Alle visumaanvragen moeten via een advocaat in Panama worden ingediend. Alle buitenlandse documenten moeten worden gecertificeerd door een notaris en door het Panamese consulaat, of door een notaris en de apostille. Alle documenten moeten binnen twee maanden na de visumaanvraag worden afgegeven en paspoorten moeten minimaal een jaar geldig zijn.

Voordelen van residentie in Panama:

• Recht om in Panama te wonen en te werken.
• De permanente verblijfsvergunning kan worden verkregen na 2 jaar tijdelijk verblijf en kan na 5 jaar leiden tot burgerschap.
• Familieleden kunnen worden opgenomen in de applicatie.
• Recht om een eigendom in Panama te bezitten.
• Voordelig belastingstelsel voor buitenlandse investeerders.
• Geen leeftijdsgrens vereist voor het aanvragen van elk type visum. De minimum wettelijke leeftijd is 18 jaar oud.
• Lage kosten van levensonderhoud.
• Hoge levensstandaard.
• Warm klimaat het hele jaar door.
• Lage criminaliteitscijfers.
• Uitstekend gezondheidszorgsysteem.
• Verbeterde infrastructuur inclusief wegen en gebouwen.

Free Immigration Visa Package Price Calculator - Test it!

Algemene basic berekening van vergoedingen en onkosten om te emigreren in Panama, extra verschillend van packet kunnen er nog bijkomende kosten komen . Zoals garanties , of investering , naar gelang het gevraagde pakket. Deze kosten zijn over het algemeen de juiste kosten die u zult betalen op basis van een algemeen emigratie pakket

 

 

Bevriende Landen Visa Panama , Permanente Verblijfsvergunning

Het snelste pad naar permanente verblijfsstatus in Panama is het Friendly Nations Visa of de Visa Bevriende landen van Panamá !

Als u een inwoner bent van een van de 50 landen die Panama als 'Vrienden van Panama' beschouwt, kunnen u en uw directe familieleden een directe permanente verblijfsvergunning aanvragen.

Directe familieleden zijn een partner en kinderen tot 18 jaar of 25 jaar als ze full-time studenten zijn.

De 50 Friendly Nations Er zijn nu 50 landen die als vriendelijk worden vermeld op de steeds groter wordende lijst van landen die Panama als kwalificerend voor dit visum beschouwt.  Lees hier meer

Panamá Herbebossing Emigratie Visa
immigration panama
immigration panama
immigration panama
log 1immigration office panama
immigration panama
Supreme-Court-Goverment-Panama-Kraemer-Law-Judicial-Authority-Logo