PANAMA EIGEN ECONOMISCHE VISUM Emigratie Advocaten

PANAMA EIGEN ECONOMISCHE VISUM

Meer over de Eigen Economische Emigratie Visa
Elke buitenlander die een aanvraag indient voor een Self-Solvency Visa moet minimaal driehonderdduizend dollar (US $ 300.000) beleggen. De investering moet met $ 2.000 toenemen voor elke afhankelijke persoon. De aanvrager ontvangt een tijdelijke verblijfplaats die twee (2) jaar geldig is. Nadien komt de aanvrager in aanmerking om een ​​permanente verblijfsvergunning aan te vragen. De buitenlander heeft de mogelijkheid om te investeren in Panamanian Real Estate, een bewijs van deponering in een Panamese bank, of een combinatie van deze twee, zoals hieronder wordt uitgelegd. Onroerend goed investeringsbewijs van Storten of combineren onroerend goed en certificaat en borg De aanvrager moet bewijzen dat alle fondsen uit het buitenland komen. De minimum $ 300.000 moet worden geïnvesteerd als eigen vermogen. Hypotheken tellen NIET mee voor deze drempel. Als de waarde van het onroerend goed echter groter is dan $ 300.000, mag de aanvrager het bedrag boven $ 300.000 met een lokale bank financieren. De aanvrager kan het onroerend goed onder zijn naam registreren. Als alternatief kan de eigenschap worden geregistreerd onder de naam van een Private Interest Foundation, zolang de aanvrager wordt geïdentificeerd als de oprichter en de aanvrager of de afhankelijke personen worden geïdentificeerd als de begunstigden. Toepassingsvereisten: notariële volmacht en applicatie. (5) pasfoto's. Gemotoriseerde kopie van het paspoort van de aanvrager. Achtergrondcontrole. Certificaat van goede gezondheid afgegeven door een lokale Panamese arts. US $ 800,00 door een gecertificeerde cheque afgegeven aan Servicio Nacional de Migración.US $ 250,00 door een gecertificeerde cheque afgegeven aan Tesoro Nacional. Beëdigde verklaring van persoonlijke achtergrond.Certificaat van het openbaar register, met vermelding van de eigendom van onroerend goed onder de naam van de aanvrager of een particuliere Stichting. Dit certificaat moet aangeven dat de woning vrij van pandrechten is en een minimumwaarde van US $ 300.000. Als de woning onder de naam Private Interest Foundation staat, moet het certificaat ook de oprichter en begunstigden vermelden. Voor elke afhankelijke persoon moet de aanvraag omvatten: verklaring van aansprakelijkheid voor de persoon ten laste. Bewijs van banden tussen de aanvrager en de persoon ten laste. Adres van de aanvrager - de aanvrager en de persoon die afhankelijk is, moet op hetzelfde adres wonen. Als de persoon ten minste 18 jaar oud is, één status en studentstatuscertificaat. De aanvrager moet bewijzen dat alle fondsen uit het buitenland komen. De minimum $ 300.000 moet minimaal drie (3) jaar worden geïnvesteerd in een Bewijs van Bewaring in een Panamese bank, in US Dollars of het equivalent daarvan in een andere valuta. Neem contact met ons op voor meer informatie of om te beginnen met uw Solvabiliteit Visumproces.

Call +507 8339 685

IMMIGRATION VISA SERVICES-PANAMA RESIDENCY & CITIZENSHIP CONTACT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Panamá Herbebossing Emigratie Visa
immigration panama
immigration panama
immigration panama
log 1immigration office panama
immigration panama
Supreme-Court-Goverment-Panama-Kraemer-Law-Judicial-Authority-Logo