Emigreren bevriende landen met Panama (países amigos) Emigratie Advocaten

Emigreren bevriende landen met Panama (países amigos)

Emigreren bevriende landen met Panama (países amigos)

Friendly Nations Visa - Panama

investering
Verblijf door opname
Om te kwalificeren, moet u eerst aantonen dat u een professionele of economische activiteit in het land uitoefent. Dit kan worden gedaan door worden ingehuurd als werknemer voor een Panama-bedrijf of direct een bedrijf op te nemen. Hoewel dit bedrijf niet verplicht is om werknemers te hebben, kan het geen sluimerende entiteit zijn en moet het enige activiteit vertonen. Het is aan de autoriteiten om te bepalen of de activiteiten van een bedrijf toereikend zijn, hoewel naar verluidt ambtenaren hier nogal soepel aan doen.

Vervolgens moet je bewijzen dat je economisch solvabel bent door US $ 5.000 op een Panamese bankrekening te storten. Als u personen ten laste hebt die ook het visum aanvragen, moet u US $ 2.000 storten per persoon die afhankelijk is van het account. Tot de gezinsleden behoren de echtgenoot van de aanvrager en kinderen jonger dan 18 jaar, of 25 als ze fulltime universitaire studenten zijn.
U ontvangt een tijdelijke verblijfsvergunning, die een jaar geldig is, terwijl hun aanvraag wordt beoordeeld. Zodra het is goedgekeurd, ontvangt u een permanente verblijfsvergunning en kunt u een werkvergunning aanvragen.

Het aanvraagproces van Friendly Nations Visa kan soepel en probleemloos verlopen als vooraf goede voorbereidingen worden getroffen en als u in goede handen bent. Bij Immigration Visa247 kunnen we u naar uw Panamá Residency Visa leiden. Voorheen is een bezoek aan Panama vereist, en het is het beste om hier minstens een week voor opzij te zetten.
Al met al hebben we aanvragers geholpen dit visumproces te voltooien tegen lagere kosten in vergelijking met vergelijkbare visumprogramma's die worden aangeboden door een aantal andere landen.

Vreemdelingen die in aanmerking komen voor het Friendly Nations Visa
Andorra, Argentinië, Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, Chili, Costa Rica, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hong Kong, Hongarije, Ierland, Israël, Japan, Letland , Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Mexico, Monaco, Montenegro, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Paraguay, Polen, Portugal, San Marino, Servië, Singapore, Slowakije, Spanje, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Zweden, Zwitserland, Taiwan , De Verenigde Staten van Amerika, Uruguay en het Verenigd Koninkrijk.

Burgerschap
U kunt het burgerschap aanvragen in Panama na 5 jaar legaal permanent verblijf en volledige immigratiestatus. Het kan zijn dat je enige band met het land moet tonen, als permanent huis, een aanzienlijke tijd in Panama hebt doorgebracht tijdens je verblijfsvisum, Spaanse taalvaardigheid hebt, kennis hebt van de geschiedenis van Panama, cultuur en waarden, en een interview bijwoont. Het proces duurt meestal ongeveer 2-3 jaar.

Vereisten
Friendly Nations Visa (permanente vestiging)
- Een schriftelijke brief waarin u professionele of economische activiteiten vermeldt die u in Panama zult uitvoeren.
- Bewijs van economische solvabiliteit. Storting van minstens US $ 5.000 op een Panama-bankrekening plus US $ 2.000 voor elk afhankelijk of bewezen inkomen, zoals een brief van uw werkgever op bedrijfsbriefpapier waarin uw salaris wordt beschreven.
- Verstrek documenten waaruit u of een lid van de raad van bestuur of een grootaandeelhouder in een Panama-bedrijf (indien van toepassing) bent.
Als u net een Panama-bedrijf heeft opgericht: bewijs van belastingafdracht van bedrijfsconcessies en een kopie van bedrijfslicentie.
Als het bedrijf meer dan een jaar oud is: kopie van belastingaangifte, bedrijfsvergunning, certificaat van goede reputatie.
Kopieën van bedrijfsrekeningen van de Panama-bank in Panama, samen met een bewijs van inkomsten die onroerend goed produceren dat eigendom is van het bedrijf en andere inkomstengenererende activiteiten in Panama.
- Gecertificeerde cheque van US $ 250 in het voordeel van de National Treasury
- Gecontroleerde cheque US $ 800 in het voordeel van de National Migration Service
- Acht foto's van pasfoto's
- Notariële kleurenkopie van alle pagina's van uw paspoort.
- Notariële kleurenkopie van uw rijbewijs of door de overheid uitgegeven identiteitskaart
- Notariële kleurenkopie van uw recente energierekening. Dit moet niet ouder zijn dan 30 dagen vanaf de datum van uw aanvraag
- Een professionele referentiebrief van iemand uit uw thuisland die u al geruime tijd professioneel kent en kan bevestigen dat u een goed persoon bent.
- Een bank-referentiebrief waarin staat dat uw bankier u minstens twee jaar kent en dat uw account een goede reputatie heeft
- Criminal background report, naar behoren van de hand gewezen
- een apostolaatkopie van uw identiteitskaart en / of rijbewijs en / of paspoort.
- Letter of responsibility of dependents.
- Ontkrachtte kopieën van geboorteaktes en huwelijksakten (personen ten laste).
- Notariële beëdigde verklaring voor personen ten laste ouder dan 18 jaar, met de mededeling dat ze alleenstaand zijn.

Bedrijfsopname
- kopie van uw paspoort (de pagina met foto en handtekening) en een door de overheid uitgegeven legitimatiebewijs, voor elke directeur en eigenaar of begunstigde (aandeelhouder / klant);
- Een kopie of origineel van een bewijs van adres, zoals rekeningen van nutsbedrijven (water, elektriciteit of telefoon), voor elke bestuurder of lid van het bedrijf;
- Een aanbevelingsbrief van uw advocaat of accountant (u weet al langer dan 2 jaar) aan elke bestuurder of lid van het bedrijf.

Burgerschap
- 5 getuigenissen die bevestigen dat u 5 jaar in Panama woonde en door vijf getuigen voor een civiele rechtbank in Panama werd verklaard.
- Algemeen medisch certificaat.
- Notariële kopie van elke pagina van het paspoort.
- Twee pasfoto's.
- Verklaring waarin je afstand doet van je vorige staatsburgerschap (kan mogelijk geen effect hebben).
- Document dat de monetaire solvabiliteit certificeert (zoals bankreferentieletter).
- Verslag van de socialezekerheidsfonds (indien van toepassing).
- Volmacht om een ​​certificaat aan te vragen bij de Personal Identification Division met vermelding van de datum van uitgifte van de Cédula (ID-kaart).
- Onderzoek van de Spaanse taal en geografie, geschiedenis en burgerrechten van Panama.
- Betaling van postzegels voor US $ 300 voor het ontvangen van de Letter of Naturalization (persoonlijk bezoek aan de immigratiedienst vereist)
- Verschijn voor de gouverneur van de provincie Panama en zweer de grondwet van Panama en het respect van Panama's wetten. Betaling van officiële vergoeding van US $ 200.
- Registreer u als Panama-burger voor het Kiesrecht en verkrijg een Cédula (ID-kaart).

Beperkte nationaliteiten
Zie hierboven 50 landen toegestaan

dubbele nationaliteit
De Panamese nationaliteitswetgeving vereist een eed van afstand doen van vroegere nationaliteiten als de voorwaarde van naturalisatie, de facto, Panama staat dubbele nationaliteit toe, aangezien de verzaking mogelijk geen effect heeft als dit niet gebeurt via de relevante autoriteiten van het huidige nationaliteitsland.

Vereiste Documenten

Originele professionele referentiebrief (niet ouder dan 6 maanden)
Gecertificeerde kopie van bedrijfslicentie- of opnamedocumenten
Acht pasfoto's
Gecertificeerde kopie van ID-kaart
Gecertificeerde kopie van het paspoort
Bewijs van woonadres
Originele bankreferentiebrief (niet ouder dan 6 maanden)
Origineel politieopruimingscertificaat
Originele of gecertificeerde kopie van de geboorteakte (indien van toepassing)
Origineel of gecertificeerd exemplaar van het huwelijksakte (indien van toepassing)
Affidavit van ondersteuning voor afhankelijke personen
Medisch attest

dubbel burgerschap Nee
Gezinsleden inbegrepen Ja
grondbezit Ja
Fysieke woonplaats vereist Ja
Persoonlijk bezoek vereist Ja
Vereiste talenkennis Nee
Interview vereist Nee
Investering Single $ 5.000
Investeringsfamilie 4 $ 11.000
Minimaal jaarinkomen -
Tijd tot burgerschap 60
Tijd voor permanente residentie
Visumvrije landen 127
Financiering beschikbaar

Panamá Herbebossing Emigratie Visa
immigration panama
immigration panama
immigration panama
log 1immigration office panama
immigration panama
Supreme-Court-Goverment-Panama-Kraemer-Law-Judicial-Authority-Logo