TOERISTISCH VISUM PETITIE VOOR LANDEN ZONDER PANAMAANSE AMBASSADE Emigratie Advocaten

TOERISTISCH VISUM PETITIE VOOR LANDEN ZONDER PANAMAANSE AMBASSADE

TOERISTISCH VISUM PETITIE VOOR LANDEN ZONDER PANAMAANSE AMBASSADE

Een toeristenvisum nodig?

Wij kunnen u helpen om uw toeristenvisum te verkrijgen, neem contact met ons op

WERKWIJZE:

Om een ​​toeristenvisum aan te vragen, moet de geïnteresseerde een formulier invullen (dat binnenkort beschikbaar is op de webpagina van de SNM - informeer bij ons) en voeg de volgende documenten bij (zoals beschreven in het Uitvoeringsbesluit nr. 320 van augustus 8, 2008), namelijk:

Dien een volledig kopie van hun paspoort of reisdocument in met een minimum van 3 maanden vóór het verstrijken ervan.
Bevestigde boeking van de vlucht met het reisplan of e-ticket.
Kopie van een foto I.D of verblijfsvergunning in het land waar zij zich bevinden.
Drie (3) foto's met I.D-formaat.
Bewijs van economische solvabiliteit voor hun verblijf in Panama, dat kan niet minder zijn dan (US $ 500,00).
Bewijs van werk dat kan variëren naar gelang van het type activiteit dat door de aanvrager wordt uitgevoerd:
Voor werknemers van een privébedrijf of een overheidsentiteit: werkbrief waarin het laatste salaris of certificering van een onafhankelijke werknemer wordt vermeld.
Indien gepensioneerd of gepensioneerd: document dat het pensioen laat zien of met pensioen gaat met een bewijs van betaling.
Indien onafhankelijk: Resultatenrekening voor het laatste fiscale jaar.
Als student: een brief van hun onderwijsinstelling waarin wordt vermeld, de studies die worden uitgevoerd en hun vakantieperiode. Als het niet in de vakantieperiode is, moet het de toegestane reistijd aangeven.
Als het een persoon is die economisch afhankelijk is: de laatste inkomstenstaat van het familielid dat verantwoordelijk is voor hun vlucht- en reiskosten tijdens hun reis, en een certificaat waarin hun verwanten worden vermeld en een bewijs van hun economische solvabiliteit.
Kopie van de laatste door de SNM goedgekeurde vergunning (indien van toepassing)
Hotelreservering (indien van toepassing)
Affidavit van de persoon die de aanvrager uitnodigt (indien van toepassing), wat kan worden gedaan door:
Tijdelijke of permanente inwoners of staatsburgers.
Gelegaliseerde kopie van hun cedula.
Kopie van de hoofdpagina van hun paspoort en verblijfsvergunning (nationale identiteitskaart) als de persoon een buitenlander is.
Bewijs van adres gespecificeerd in een energierekening.
Particuliere bedrijven:
Certificaat van bestaan.
Commerciële licentie.
Bewijs van adres.
Als paragraaf 9 hierboven van toepassing is, zijn de personen die uitnodigen aansprakelijk voor hun "gasten", met uitzondering van openbare bureaus, en moeten zij hun economische solvabiliteit accrediteren via een van de volgende documenten:
Bank brief.
Laatste winst-en verliesrekening waaruit de goede reputatie van het bedrijf blijkt.
Werkbrief met laatste sociale zekerheidsbetaling.
Als het bedrijf de kosten op zich neemt, moeten zij een beëdigde verklaring overleggen waarin staat dat zij verantwoordelijk zijn voor de uitgaven van hun gast tijdens hun verblijf en hun repatriëring indien nodig.

MINDERJARIGEN:

Wanneer de visumaanvrager minderjarig is, moet het proces worden uitgevoerd via zijn of haar ouders of wettelijke voogd, met een geboorteakte en een beëdigde verklaring waarin de aanvrager toestemming verleent aan de minderjarige om het land te verlaten, met vermelding van het tijdstip van bezoek en de persoon die verantwoordelijk zal zijn tijdens het verblijf van de minderjarige in Panama, evenals hoe de minderjarige zijn of haar uitgaven tijdens zijn verblijf zal dekken.

UITZONDERINGEN:

De burgers die een visum hebben voor de VS, Canada, het VK of Australië en het minstens één keer in een van die landen hebben gebruikt en het document meer dan een jaar geldig is, hebben geen toeristenvisum nodig om de Republiek Panama.

Belangrijke opmerking: ze moeten ten minste één keer een van de bovengenoemde visa gebruiken voor elk van de bovengenoemde landen die het visum hebben afgegeven. Als dit visum van kracht is en niet is gebruikt, mogen ze met dat visum de Republiek Panama niet binnenkomen en moeten ze daarom doorgaan met een online aanvraag voor een toeristenvisum.

Neem voor meer informatie contact op met:

Sorry, there is nothing to display here…
Panamá Herbebossing Emigratie Visa
immigration panama
immigration panama
immigration panama
log 1immigration office panama
immigration panama
Supreme-Court-Goverment-Panama-Kraemer-Law-Judicial-Authority-Logo