Panamese burgerschap emigratie - Vereisten

Verreisten om Panamees staatsburger te worden

Panamese nationaliteit

Panamese nationaliteit (Naturalisatie) wordt verleend aan permanente bewoners die aan de minimale verblijfsvereiste (3 tot 5 jaar) hebben voldaan vanaf het moment dat het Panama Immigration Office de resolutie uitvaardigt om permanent verblijf te certificeren.

Dit is de eerste vereiste om het naturalisatieproces te starten, volgens artikel 10 van de Panamese grondwet.

Het is belangrijk om te verduidelijken dat immigranten met een tijdelijke of voorlopige verblijfsstatus of immigranten met het crisol de razas-programma niet in aanmerking komen voor het aanvragen van het staatsburgerschap.

Bovendien garandeert de permanente bewoning van Panamese niet de weg naar het verkrijgen van Panamese nationaliteit. Als u van plan bent om uiteindelijk een burger te worden (bijv. Dubbele nationaliteit bezit) en een Panamese paspoort te verkrijgen, moet u verifiëren dat het visum dat uw permanente verblijfsvergunning verleent, u ook het recht geeft om burgerschap aan te vragen.

Een in aanmerking komende permanente inwoner van Panama heeft drie alternatieven om te naturaliseren:

  • Vijf (5) jaar als een permanente inwoner geleefd hebben
  • Drie jaar (3) als een PERMANENTE WOONPLAATS geleefd hebben, gehuwd met een NATIONALE of met PANAMESE KINDEREN

Geboren te zijn in een Latijns-Amerikaans land of Spanje, en te hebben voldaan aan dezelfde eisen waaraan Panamezen zouden moeten voldoen om in hun land van herkomst te kunnen naturaliseren. Dit staat bekend als wederkerigheid en zorgt voor een korter permanent verblijf tijdstip dat vereist is voor burgers uit deze landen:

    • 1 jaar : Colombia, El Salvador
    • 2 jaar : Argentinië, Ecuador, Spanje, Honduras, Mexico, Nicaragua, Peru
    • 3 jaar : Uruguay

 

Verwerking Tijdstip

Hoewel het proces voor het verkrijgen van een Panamese verblijf meestal alleen het immigratiebureau omvat, zijn er bij het proces voor het verkrijgen van burgerschap veel andere entiteiten bij betrokken, zoals het ministerie van overheid en justitie, het ministerie van openbare diensten, het kiss gerechtshof, het regeringsbureau en het presidentschap.

Al deze entiteiten zullen de aanvraag beoordelen, en elk van hen kan extra papierwerk nodig hebben, kan het proces om interne redenen vertraging of kan de aanvraag daadwerkelijk weigeren. Trouwens, het is de Panamese president die uiteindelijk alle aanvragen goedkeurt en ondertekend.

Om die reden duurt het proces om burgerschap te verkrijgen zeer zelden minder dan 1 jaar, en het kan 2 tot 5 jaar duren voordat het wordt goedgekeurd .

Toepassingsvereisten

De aanvraag voor Panamese nationaliteit vereist:

      • Politieregisters uitgegeven door Panama en het land van herkomst van de aanvrager
      • Certificering van immigratiestatus
      • Geverifieerd exemplaar van permanente verblijfsvergunning-identiteitskaart
      • Geverifieerde kopie van de permanente resident-resolutie
      • Geverifieerde kopie van de e-cedula
      • Bewijs van economische solvabiliteit
      • Resultatenrekening van DGI
      • Kopie van paspoort, gewaarmerkt door de consul van het land van herkomst
      • Certificaat van goede gezondheid

Aanvullende vereisten : na indiening zal het kiesrecht later een afspraak met de aanvrager plannen om zijn beheersing van het Spaans en zijn kennis van de geschiedenis, aardrijkskunde en burgerrechten van Panama te testen. Je kunt de officiële studiegids voor het burgerschap raadplegen

Ontslag
Zodra het voorzitterschap de gouvernementele brief aan de gouverneur voor vloeken afgeeft, zal de aanvrager laten zien dat hij / zij zich zal houden aan de grondwet van de Republiek Panama en zich aldus neerlegt bij alle civiele en politieke banden met zijn / haar land van herkomst.

Desalniettemin zijn er in veel landen, zoals de Verenigde Staten, dit vloeken niet belangrijk. Amerikanen zullen bijvoorbeeld niet afstand doen van hun staatsburgerschap tenzij ze een dergelijk verzoek indienen bij het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Planning van alternatief burgerschap en residentie voor vermogende particulieren

Verschillende landen in de wereld bieden tegenwoordig aantrekkelijke verblijfsregelingen voor vermogende particulieren en beleggers die de economische groei bevorderen en tegelijkertijd hun eigen investeringen bevorderen.

Investeerders, zakelijke professionals en ondernemers met ervaring in het bedrijfsleven en met een geloofwaardige werkgelegenheidsachtergrond komen in aanmerking voor een verblijfsvergunning door een bepaald bedrag in de economie van hun land te investeren.

Wij kunnen u helpen uw vermogen te documenteren, communicatie afhandelen, advies geven over beleggingsinstrumenten en ervoor zorgen dat aan alle overheidsregels wordt voldaan.

Panama Residency, Alle benodigde documenten ondertekenen, voor een,
Speciale volmacht, die ons machtigt om namens u op te treden
met Panama immigratie

We moeten altijd beginnen met het registreren van uw en uw echtgenoot
en afhankelijke paspoorten met Panama immigratie.
Geef ons alle Panama-migratie-aanvragen
vergoeding en repatriëringstorting (indien vereist).
Migratiebureau Panama zal een tijdelijke vergunning (Visa) en een meervoudig inreis-uitreisvisum afgeven.
Immigratie geeft een tijdelijke toestemming van 1 jaar (Visa), dit is het begin.
Naturalisatie kan worden gevraagd na 5 jaar permanent verblijf
Opmerking: de aanvrager hoeft niet te verblijven
in Panama gedurende deze periode.
Een reis naar Panama is echter nodig om te verwerken
de tijdelijke verblijfsvergunning.
We raden u aan Panama voor de eerste drie weken te bezoeken
Panama Residency, alle stappen om met het proces te beginnen, vragen informatie
Panameese toelatingseisen kunnen moeilijk vast te pinnen zijn. Regeringsfunctionarissen kunnen iets anders zeggen dan de website van de overheid en sommige regels lijken voortdurend in beweging te zijn. Dat gezegd hebbende, de website voor Panama's immigratie- en naturalisatiebureau

Panama immigratie kantoor heeft meestal de meest actuele informatie. Voordat je naar Panama gaat, moet je het controleren op visum en andere toelatingseisen.

Laura Nielsen

Goede service, snel en zeer professioneel
Dank je wel!

John Mayer

Ja, ik heb mijn volledige immigratie 2 weken en alles gedaan Bedankt, geweldig werk!

Karen Muller and family

We zijn erg blij met de services, Francisco is een geweldig persoon, we raden hem en zijn bedrijf zeker aan als je naar Panama wilt emigreren. Faire prijs, snelle service

Cletus Langer

Immigratie 247 heeft ons bedrijf echt geholpen. Het meest waardevolle advocatenkantoor waar we ooit mee te maken hebben gehad.

Donnie Thorn

Ik heb minstens 50 keer de waarde gekregen van de services van immigratievisum 247.com. Ik zou verloren gaan zonder immigratie 247. Onnodig te zeggen dat we zeer tevreden zijn met de resultaten.

Rian Linwood

We kunnen niet begrijpen hoe we onze problemen zonder immigratie247zouden hebben opgelost 247. Ze moeten worden genomineerd voor dienst van het jaar. Zonder immigratie 247 zouden we nu failliet zijn gegaan.

Friendly Nations Visa - Panama
immigration panama
immigration panama
immigration panama
log 1immigration office panama
immigration panama
Supreme-Court-Goverment-Panama-Kraemer-Law-Judicial-Authority-Logo