Panamese burgerschap emigratie - Vereisten

Verreisten om Panamees staatsburger te worden

Verreisten om Panamees burger te worden

Panamese burgerschap kan alleen worden verworven na vijf jaar wettelijke permanente verblijf en volledige immigrantenstatus. Burgerschap kan worden aangevraagd door alle buitenlanders die immigrantenstatus hebben toegekend (d.w.z. niet pensioen of gepensioneerde verblijfsstatus), na een periode van vijf jaar na de datum van goedkeuring van de Immigrant Visa ("Voorlopige verblijfsvergunning"). Voor immigranten die met Panamanians of met Panamese kinderen zijn getrouwd, wordt deze periode tot drie jaar gereduceerd.

 

Verreisten om Panamees burger te worden

Verlating van vroegere burgerschepen als voorwaarde van naturalisatie. Op dit moment vertaalt het rechtssysteem de opzegging als "niet-betekenisvol"  en daarom zal het verlies van uw burgerschap niet leiden, tenzij de burger hun burgerschap rechtstreeks aan het ministerie van hun land verlaat. Dan leiden tot verlies van uw normale nationaliteit.

 

Verreisten om Panamees burger te worden

Vijf getuigenissen, voor een burgerlijk gerechtshof van Panama, door vijf getuigen, die geen familie kunnen zijn, erkennen dat de aanvrager hen bekend is en in meer dan drie jaar of vijf jaar in Panama woonde, in de zaak, ononderbroken Basis, vanaf de datum waarop de Immigrant Visa is toegekend.

Negatieve HIV Test; X Stralen van de longen en een algemeen medisch attest dat verklaart dat de aanvrager geen lichamelijke, mentale of besmettelijke ziekten heeft.

Notarized kopie van het gehele paspoort (dat wil zeggen elke pagina van het paspoort).

Twee paspoortfoto's.

Diverse kosten en zegelrechten, in totaal ongeveer US $ 600.

Verreisten om Panamees burger te worden

Department om naturalisatie in Panama te verkrijgen.

Er zijn veel gevallen waarin burgers dubbele burgerschap verwerven. De eenvoudigste manieren om dubbel burgerschap te verkrijgen is als je geboren bent in het buitenland waar je burgerschap wilt krijgen of als een van je ouders in dat land geboren is. Beide deze omstandigheden hebben geen invloed op uw eigen burgerschap. Bovendien kan dubbele burgerschap tussen Panama en een ander land ook optreden wanneer de persoon in Panama is genaturaliseerd zonder dat hij van plan is hun nationaliteit te verlaten. Zoals hierboven gezegd, om te worden genaturaliseerd, moet men gedurende ten minste vijf jaar legaal in Panama wonen voordat hij van toepassing is. Met andere woorden, houd je eigen nationaliteit als je dat wilt, het is niet illegaal.

Aantal genaturaliseerde expats
%
Verworven burgerschap
%
strategie
%

Planning van alternatief burgerschap en residentie voor vermogende particulieren 

Verschillende landen in de wereld bieden tegenwoordig aantrekkelijke verblijfsregelingen voor vermogende particulieren en beleggers die de economische groei bevorderen en tegelijkertijd hun eigen investeringen bevorderen.

Investeerders, zakelijke professionals en ondernemers met ervaring in het bedrijfsleven en met een geloofwaardige werkgelegenheidsachtergrond komen in aanmerking voor een verblijfsvergunning door een bepaald bedrag in de economie van hun land te investeren.

Wij kunnen u helpen uw vermogen te documenteren, communicatie afhandelen, advies geven over beleggingsinstrumenten en ervoor zorgen dat aan alle overheidsregels wordt voldaan.

Panama Residency, Alle benodigde documenten ondertekenen, voor een,
Speciale volmacht, die ons machtigt om namens u op te treden
met Panama immigratie

We moeten altijd beginnen met het registreren van uw en uw echtgenoot
en afhankelijke paspoorten met Panama immigratie.
Geef ons alle Panama-migratie-aanvragen
vergoeding en repatriëringstorting (indien vereist).
Migratiebureau Panama zal een tijdelijke vergunning (Visa) en een meervoudig inreis-uitreisvisum afgeven.
Immigratie geeft een tijdelijke toestemming van 1 jaar (Visa), dit is het begin.
Naturalisatie kan worden gevraagd na 5 jaar permanent verblijf
Opmerking: de aanvrager hoeft niet te verblijven
in Panama gedurende deze periode.
Een reis naar Panama is echter nodig om te verwerken
de tijdelijke verblijfsvergunning.
We raden u aan Panama voor de eerste drie weken te bezoeken
Panama Residency, alle stappen om met het proces te beginnen, vragen informatie
Panameese toelatingseisen kunnen moeilijk vast te pinnen zijn. Regeringsfunctionarissen kunnen iets anders zeggen dan de website van de overheid en sommige regels lijken voortdurend in beweging te zijn. Dat gezegd hebbende, de website voor Panama's immigratie- en naturalisatiebureau

Panama immigratie kantoor heeft meestal de meest actuele informatie. Voordat je naar Panama gaat, moet je het controleren op visum en andere toelatingseisen.

visas

1.Bevriende landen van Panama Visa .

2.Eigen economishe solvabiliteit visa .
3.Investeerder visa
4.Her-bebossing visa .
5.Gepensioneerde visa .
6.Huishoudelijke werkers

Emigratie programma's in Panama verwerkingsdiensten vereist Panamese advocaten, wij zijn gespecialiseerd in emigratie wetgeving

 

Emigratie tweede paspoort krijgen een dubbel burgerschap