Panama Relocation Law Firm

PANAMA RELOCATIE ADVOCATENKANTOOR

Verhuizing Panama heeft veel te bieden naast wat hierboven is genoemd. Panama biedt het hele jaar door een warm klimaat en een verscheidenheid aan prachtige natuurlijke omgevingen, samen met een bruisende en opwindende hoofdstad. Buitenlanders die overwegen om naar een ander land te verhuizen vanwege de hoge kosten van levensonderhoud, stijgende belastingen of het koude weer, moeten nadenken over wat Panama te bieden heeft!.

Emigratie Advocaten Kantoor Panama, Migratie diensten.

Belangrijkste redenen om te verhuizen naar Panama

Immigratie- en burgerschapswet Panama
Immigratie- en burgerschapswet Panama

Lage kosten van levensonderhoud - Panama's kosten van levensonderhoud zijn aanzienlijk lager in vergelijking met Europa en het noordelijk halfrond volgens een recente Global Cost of Living-enquête uitgevoerd door The Economist. Panama Relocation Law Firm men kan gelukkig leven. Maar het hangt natuurlijk allemaal af van je levensstijl. Om jezelf een vergelijkbare levensstijl te veroorloven als een die in een middelgrote Amerikaanse stad woont, kun je verwachten dat de totale kosten ongeveer 25% minder zijn - een van de vele geweldige redenen voor panamaverplaatsing.

Lagere inkomstenbelastingtarieven dan Europa en de meeste landen op het westelijk halfrond. Inkomsten verdiend buiten Panama zijn belastingvrij. Panama heft een laag vennootschapsbelastingtarief van 25% op zijn bedrijven die vergelijkbare belastingaftrek genieten als in de VS Werknemers en zelfstandigen in Panama die minder dan $ 11.000 USD verdienen, zijn niet onderworpen aan inkomstenbelastingen. Werknemers en zelfstandigen die tussen $ 11.000 USD en $ 50.000 USD verdienen, betalen slechts een laag belastingtarief van 15%. Degenen die $ 50.000 of hoger verdienen, betalen een vast belastingtarief van 25%.

Groeiende en stabiele economie - Panama heeft een sterke economie die niet werd geschaad door de wereldwijde economische crisis. In feite is de economie van Panama de afgelopen vijf jaar met gemiddeld 8% (bbp) gegroeid.

Veilige haven voor buitenlandse investeringen – Artikel 44 van de grondwet van Panama beschermt privé-eigendom van onroerend goed en particuliere investeringen. Het Burgerlijk Wetboek van Panama garandeert gelijke toepassing van de wet voor burgers en buitenlanders, inclusief huurcontracten en commerciële contracten. Panama heeft zelfs een wet op de bescherming van buitenlandse investeerders (wet 54 van 1998) die gelijke rechten biedt voor alle buitenlanders in alle zakelijke aangelegenheden van handel, industrie, import en export. panama verplaatsen

Panama garandeert dat buitenlanders hun investeringswinsten naar eigen goeddunken kunnen vervreemden, inclusief het repatriëren van hun investeringsfondsen en winsten naar andere landen met het onbelemmerde recht om hun productie in Panama te commercialiseren. Dit is een geweldige stimulans voor buitenlanders die naar Panama willen verhuizen. Verhuizen panama

Goedkope arbeidskrachten – Panama arbeidswetten en kosten van het inhuren van Panamezen in vergelijking met Europa, Canada en de VS is veel lager, waarbij het huidige minimumloon in Panama City $ 624 / mo is. Commerciële huurruimte is ook goedkoop. En het is gemakkelijk om een Panama-bedrijf te starten. De 2010 Latin Business Index gepubliceerd door de Latin Business Chronicle website noemde Panama als de nummer één "beste plek om zaken te doen in Latijns-Amerika". panama verplaatsen

Panama Migratie

Panama heeft een goede infrastructuur met hoogwaardige snelwegen die de Atlantische en Stille Oceaan en het binnenland met elkaar verbinden. Panama City elimineert hun oude bussen en vervangt ze door gloednieuwe Volvo-bussen terwijl ze een nieuw, modern metrosysteem bouwen. De uitbreiding van het Panamakanaal zal eind 2014 worden voltooid, die grotere schepen zal verwerken. Bijna elke internationale en binnenlandse luchthaven heeft of wordt gerenoveerd. In het hele land worden nieuwe binnenlandse vliegluchthavens gebouwd.

Panama's immigratiewetten behoren tot de meest liberale op het westelijk halfrond met meer dan een dozijn verblijfsvisa, zodat buitenlanders permanente inwoners kunnen worden door te investeren in de economie van Panama voor slechts $ 80.000 USD. Het Panama-pensioenvisum, ook bekend als het pensionado-visum, is van toepassing op iedereen ouder dan 18 jaar die maandelijkse levenslange annuïteiten of pensioenen van minimaal $ 1.000 USD ontvangt, kan permanente inwoners worden. De president van Panama heeft in 2012 nieuwe decreten uitgevaardigd waarin wordt verklaard dat 48 bevriende landen burgers onmiddellijk een permanente verblijfsvergunning kunnen aanvragen door een nieuw bedrijf te starten, een bestaand Panama-bedrijf te kopen of een baan in Panama aangeboden te krijgen. Panama's gemak van immigratie maakt Panama-verhuizing een fluitje van een cent. panama verplaatsen

 

 

Panama heeft veel te bieden naast wat hierboven is genoemd. Panama biedt het hele jaar door een warm klimaat en een verscheidenheid aan prachtige natuurlijke omgevingen, samen met een bruisende en opwindende hoofdstad. Buitenlanders die overwegen om naar een ander land te verhuizen vanwege de hoge kosten van levensonderhoud, stijgende belastingen of het koude weer, moeten nadenken over wat Panama te bieden heeft. panama verplaatsen

Wij bieden gespecialiseerde immigratiediensten aan particulieren, professionals, bedrijven en investeerders. Panama bezoekersvisum, studentenvisum en werkvisum en verblijfsdiensten worden uitgevoerd met een ervaren Panama-immigratieconsultant die u kan helpen en adviseren met uw migratiebehoeften. Wij geloven dat ons succes is gebaseerd op de reputatie die we hebben voor bedrijfsintegriteit, de professionele trots die we hebben op ons werk, de kwaliteit en zorg die we nemen bij het ontwikkelen van strategieën, de langdurige relaties die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld en de overweging waarmee we onze klanten en dienstverleners behandelen.

Onze ervaren Panama immigratie consultants zijn in staat om te helpen bij het veiligstellen van kwaliteitsresultaten voor uw migratie naar Panama. Dit wordt bevestigd door het feit dat de meeste van onze Panama-immigratieconsultantsdiensten en Panama-visumwerk offshore afkomstig zijn van verwijzingen, de beste vorm van reclame en een grote bron van trots voor ons. Klanten kunnen erop vertrouwen dat onze medewerkers geloven dat ze de beste in de branche zijn.

Het bedrijf begrijpt en is bijzonder empathisch voor de ontberingen, onzekerheid, frustraties en moeilijkheden die gepaard gaan met het veiligstellen van een Panama, een Panama-werkvergunning en verblijf of zakelijke migratie in het algemeen. Ons bedrijf doel is om de migratie naar Panama proces voor onze klanten te vereenvoudigen.

Afgezien van het helpen van individuen bij het verkrijgen van Panama-bezoekers / studentenvisa, werkvergunningen en Panama-verblijfsvergunningen, worden we behouden als adviseurs voor een aantal grote zakelijke klanten en onze Panama-immigratieadvocaat wordt vaak door de media om commentaar gevraagd over kwesties van het immigratiebeleid van de overheid wanneer er veranderingen plaatsvinden.

Wij zijn zeer ervaren op het gebied van recruitment en hebben een sterk, landelijk arbeidsbemiddelingsprogramma, ondersteund door zeer ervaren personeel dat altijd op zoek is naar klanten met specialistische vaardigheden. Onze zakelijke diensten zijn in staat om migranten te helpen bij het opzetten of kopen van bestaande bedrijven. Vrijwel elke denkbare kans is beschikbaar in Panama en de enige beperking is de zakelijke ervaring van migranten uit het verleden.

Met Immigration Visa 247 heeft u (de klant) toegang tot meertalig personeel voor eenvoudige communicatie en vertaling, goede migratie-informatie, solide zakelijk en algemeen hervestigingsadvies; ondersteund door een schat aan ervaring, gedegen onderzoek en deskundig advies.