Panamá Agricultural Investor Programma Emigratie Advocaten

Panamá Agricultural Investor Programma

Panamá Agricultural Investor Programma

PANAMÁ AGRICULTURAL INVESTOR VISUM BESCHRIJVING
Het Panama Agricultural Investor-programma is bedoeld voor personen die tijdelijke inwoners van Panama willen worden door binnenlandse investeringen in de Panamese landbouwindustrie te bieden.

Deze visa aanwijzing omvat landbouwbedrijven, landbouw- en aquacultuurbedrijven. Het programma vereist een minimale investering van US $ 60.000 en biedt een tijdelijke verblijfsvergunning voor 6 jaar, die om de 2 jaar kan worden verlengd.

PANAMA AGRICULTURAL INVESTOR VISA ALGEMENE REGELS
De minimale investeringssom stijgt met US $ 500 voor elk afhankelijk van de toepassing
Alle visumaanvragen moeten via een advocaat in Panama worden ingediend
Alle documenten uit het buitenland moeten volledig geauthenticeerd zijn (zoals beschreven in het gedeelte 'Vereiste documenten' hieronder)
Visa voor landbouwvisa kunnen niet worden gebruikt om permanent verblijf of Panama-staatsburgerschap te verkrijgen
Alle investeringen moeten worden gedaan in gebieden die het Department of Farm Development van nationaal belang vindt
PANAMA LANDBOUW INVESTERINGSDOCUMENTEN
DOCUMENTEN VEREIST VANUIT HOME
Documentspecificaties
Alle documenten moeten worden gewaarmerkt door een notaris en door het dichtstbijzijnde consulaat van Panama, of door een notaris en de apostille. De Apostille (Verdrag van Den Haag van 1961) is een snellere manier om documenten te authenticeren en wordt normaal gesproken verkregen door het Department of State Department in uw eigen land (in de VS) of via het Foreign Office (in het Verenigd Koninkrijk en Canada).
Alle documenten moeten binnen 2 maanden na het indienen van de visumaanvraag voldoende bijgewerkt zijn.
Documenten vereist
Kopieën van een geldig paspoort (met ten minste 1 jaar te lopen) van de aanvrager en personen ten laste die door een Panamese notaris zijn gewaarmerkt.
6 paspoortgrote foto's
Een huwelijksakte (als uw echtgenoot als een persoon ten laste moet worden vermeld) of geboorteakten van kinderen die afhankelijk zijn
Oorspronkelijke politiedossiers over de verblijfplaats van de aanvrager gedurende de laatste 5 jaar (inclusief alle personen ten laste) die zijn gewaarmerkt door de bevoegde federale of overheidsinstanties in het land waar de aanvrager woont en door de Panamese consul in dat land of door een apostille.
DOCUMENTEN DIE IN PANAMA KUNNEN WORDEN VERKREGEN
Wij zullen u helpen met documentatie die in Panama te verkrijgen is.

Kandidaten voor het programma voor landbouwinvesteerders moeten ook het volgende indienen:

Een beëdigde verklaring van de penningmeester of secretaris van het bedrijf die de aandelen en aandelen van de aanvrager controleert
Kopieën van de bedrijfsbelastingaangifte (een kopie van het opschrift in het unieke register van de aanvrager en een kopie van de ontvangst van betaling is vereist als er niet voldoende financiële periode is verstreken sinds het bedrijf is gevestigd)
Certificering van de bedrijfsregistratie in het openbare register van Panama (origineel document vereist)
Een gewaarmerkt afschrift van het aandeelbewijs van de Panama-boerderijbelegger
Aanvullende documenten zijn vereist om te voldoen aan de voorwaarden zoals uiteengezet door het Department of Farm Development:

Een certificering van de erkende accountant (CPA) waaruit de directe investering van de aanvrager in de agribusiness en / of de aquacultuur blijkt
Certificering van de Panama Farm Unieke registratie (kopieën zijn voldoende)
Certificering van de registratie van de Panama-boerderij met het kadaster of de formele huurovereenkomst
Bewijs van de minimaal vereiste investering (US $ 60.000), aangetoond door documentatie zoals de handelsfactuur, een gecontroleerd financieel overzicht of documenten die overtuigend bewijs leveren van geïmporteerde goederen of uitrusting. Bankcertificering van de geldovermaking of de betaling zelf is ook verplicht.
Ons kantoor zal de volgende essentiële documenten verstrekken:

Certificering dat de aanvrager in feite de vastgoedbelegging heeft geïnspecteerd en zich inzet voor de agribusiness in Panama. Dit wordt lokaal uitgegeven door de sheriff (Corregidor) of burgemeester (Alcalde)
Certificering door het Ministerie van Landbouwontwikkeling (Ministro de Desarrollo Agropecuario) ter bevestiging van de investering van de aanvrager
Kandidaten die hun tijdelijk verblijf in Panama met dit visum willen verlengen, moeten, naast het bovenstaande, National 'Paz y Salvo' (betalingsbewijs) over hun inkomsten verstrekken.

Bij aankomst in Panama moeten alle aanvragers en personen ten laste een medisch onderzoek ondergaan om een ​​certificaat van goede gezondheid te krijgen. Deze worden ondertekend door een bevoegd arts, wat aangeeft dat alle aanvragers een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid hebben en geen overdraagbare ziektedruk hebben. Deze medische moet worden ingevuld tijdens uw eerste bezoek.

Nadat een visum is goedgekeurd, raden we aan dat alle aanvragers tussen 10 en 14 dagen in Panama blijven. Immigratie kan maximaal 5 dagen in het bezit zijn van paspoorten terwijl alle benodigde papieren zijn voltooid. Formele kleding is vereist: aanvragers in korte broeken, t-shirts en sandalen kunnen de toegang worden geweigerd.

Als u geïnteresseerd bent om naar Panama te verhuizen of een wettelijke verblijfsvergunning in Panama te krijgen, klikt u op de knop 'Laten we beginnen' hieronder voor raadpleging.

Friendly Nations Visa - Panama
immigration panama
immigration panama
immigration panama
log 1immigration office panama
immigration panama
Supreme-Court-Goverment-Panama-Kraemer-Law-Judicial-Authority-Logo