Bulgarije: residentie en burgerschap

Bulgarije: Emigratie residentie en burgerschap

Bulgarije: residentie en burgerschap

Beveiligde investering
100% restitueerbaar

Vastgoedbeleggingen worden na 5 jaar gerestitueerd. Gegarandeerd.

Fast Track naar burgerschap
Vroeger is beter dan later

Verdubbel de investering na 1 jaar PR en volg snel het burgerschap.

Zakelijke kansen
Met gunstige belastingtarieven

Laagste belastingtarieven en vrijhandelsomgeving binnen Europa.

VOORDELEN VAN HET EUROPEES BURGERSCHAP

Uw ultieme levenslange investering.

Security
Verhef uw gezin in een veilige en inclusieve omgeving
Vrijheid
Verbeter uw wereldwijde mobiliteitsscore en geniet van visumvrij reizen naar meer dan 140 landen
KansLeef, werk en vestig je in elk EU-land
Gemoedsrust
Heb een plan B - voor uw gezin, uw bedrijf of uw pensioen. Het is beter om het te hebben voordat je het nodig hebt.
Respect
Europese paspoorten zijn 's werelds meest krachtige en bevelen het hoogste respect - een respect dat u verdient.

Bulgarije: residentie en burgerschap

 

Houders van geldige gewone paspoorten uit bepaalde landen hebben geen visum nodig om Bulgarije binnen een periode van zes maanden maximaal 90 dagen te bezoeken.

Bulgaarse visa worden afgegeven door de Bulgaarse ambassades en consulaten in het buitenland, niet op de luchthavens of de land- en zee-paspoortcontrolepunten in Bulgarije. Een visum wordt alleen afgegeven aan houders van paspoorten of reisdocumenten die ten minste 3 maanden na het einde van het voorgenomen verblijf in Bulgarije geldig zijn en die een blanco pagina bevatten voor het aanbrengen van visavignetten.

Een visum voor kort verblijf wordt afgegeven aan een vreemdeling voor een enkele of meervoudige binnenkomst in Bulgarije en een cumulatieve duur van het verblijf van ten hoogste 90 dagen binnen een periode van zes maanden, gerekend vanaf de datum van eerste binnenkomst.

Het doel van reizen kan privébezoek zijn, Zakenreis; culturele uitwisseling; sport, medische behandelingen of toerisme.

Een langdurig verblijf in Bulgarije kan doorgaan met een verblijfsduur van één jaar (visa van het D-type) en permanent met een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd (permanent verblijf). Aanvragen voor visa van het D-type kunnen worden ingediend bij de Bulgaarse consulaire vertegenwoordigingen in het buitenland. Aanvragen voor permanent verblijf kunnen alleen in Bulgarije worden ingediend. De toestemming voor een permanente verblijfsvergunning kan worden verkregen door buitenlanders die meer dan 1 000 000 BGN hebben geïnvesteerd of hun investering met deze omvang hebben verhoogd door de verwerving van aandelen in Bulgaarse commerciële bedrijven die worden verhandeld op een gereguleerde Bulgaarse markt; aandelen en staatsobligaties en derivaten uitgegeven door de staat of door gemeenten, met een resterende looptijd van niet minder dan 6 maanden; eigendomsrechten op een geïsoleerd deel van het onroerend goed van een Bulgaars commercieel bedrijf met een participatie van meer dan 50% in het kapitaal of de gemeente in het kader van de wet van privatisering en postprivatiseringscontrole; aandelen of voorraden die eigendom zijn van de staat of gemeenten in een Bulgaars commercieel bedrijf in overeenstemming met de wet van privatisering en postprivatiseringscontrole; Bulgaars intellectueel eigendom - auteursrechtelijk beschermd en met betrekking tot rechten, octrooibeschermde uitvindingen, gebruiksmodellen, handelsmerken, dienstmerken en industriële ontwerpen; rechten uit concessieovereenkomsten op het grondgebied van de Republiek Bulgarije; die het hierboven genoemde bedrag hebben geïnvesteerd in een gelicentieerde kredietinstelling in Bulgarije op basis van een trustovereenkomst voor een periode van ten minste vijf jaar en de aanbetaling niet wordt gebruikt, met verwijzing naar dezelfde periode, voor het veiligstellen van andere kascredits van een kredietinstelling in Bulgarije; die toestemming hebben gekregen voor een lang verblijf en die de investering langer dan vijf jaar hebben volgehouden.

Burgerschap Bulgarije: residentie en burgerschap

Een persoon die geen Bulgaarse staatsburger is, kan door naturalisatie Bulgaars staatsburgerschap verwerven, als de datum van de aanvraag voldoet aan de volgende vereisten:

1. Is een major

2. Werd toestemming verleend voor permanent verblijf in de Republiek Bulgarije niet minder dan vijf jaar geleden

3. is niet door een Bulgaarse rechtbank veroordeeld voor een met voorbedachten rade gepleegd misdrijf van algemene aard en is niet het voorwerp geweest van een strafrechtelijke procedure voor een dergelijk misdrijf, tenzij de betrokken persoon is gerehabiliteerd

4. Heeft een inkomen en beroep waardoor hij / zij in de Republiek Bulgarije zichzelf kan onderhouden

5. Heeft een goede beheersing van de Bulgaarse taal. Dit is onderworpen aan verificatie in overeenstemming met een procedure vastgesteld bij een besluit van de minister van Onderwijs en Cultuur, en

6. Werd vrijgesteld van zijn / haar eerdere staatsburgerschap of zal worden vrijgesteld van zijn / haar nationaliteit vanaf het moment van het verkrijgen van het Bulgaarse staatsburgerschap.

Deze vereisten zijn cumulatief, wat betekent dat als iemand op deze manier het Bulgaarse staatsburgerschap wil verwerven, het noodzakelijk is dat de persoon die het burgerschap aanvraagt, aan alle vereisten voldoet.

Buitenlandse investeerders die minstens vijf jaar in het bezit zijn van een permanente verblijfsvergunning, kunnen een aanvraag indienen voor het Bulgaarse staatsburgerschap (vanaf februari 2013 zou de termijn kunnen worden verlaagd tot een jaar voor investeringen in het echte Bulgaarse bedrijf om werkplekken / nieuwe technologieën te creëren).

Interesse in een Bulgaars bedrijf?

Bulgaarse onderneming oprichting - oprichting Bulgaarse vennootschap

Volledige ondersteuning voor uw bedrijf en wettelijke vertegenwoordiging door onze Bulgaarse handelsadvocaten

Friendly nations visa panama -360x360

Het visum Panama Friendly Nations is een speciale immigratie programma waarbij burgers van geselecteerde landen die professionele of economische banden hebben met Panama in aanmerking komen voor een permanente verblijfsvergunning,

Verhuizing Panama heeft veel te bieden naast wat wordt vermeld bovenstaande. Panama biedt het hele jaar door een warm klimaat en een verscheidenheid aan prachtige natuurlijke omgevingen, samen met een bruisende en opwindende hoofdstad.

Hier is een lijst met een korte uitleg van elke immigratie in Panama visum dat permanent verblijf verleent : Visa voor Panama Friendly Nations. Panamá Self Economic Solvency Visa. Panama Business Investor.