Bevriende Naties Visa Emigratie Panama – Permanente Verblijfsvergunning - Emigratie Advocaten

Bevriende Naties Visa Emigratie Panama – Permanente Verblijfsvergunning

Vriendelijke landen Visa Panama 

is uitgebreid tot 48. Zie hieronder voor een complete lijst met Landen opgenomen in de < sterk> Panama Friendly Nations Visa -programma. Om een permanent verblijfsvergunning visum aan te vragen : de aanvrager moet economische of professionele banden hebben met de Republiek Panama.

Friendly Nations Visa Panama is uitstekend!

3

Panama: visum voor vriendelijke landen

We helpen klanten bij het verkrijgen van hun visum voor vriendelijke landen sinds deze optie in 2012 beschikbaar kwam. Er zijn twee opties: vriendelijke landen met een bedrijf of vriendelijke landen met een werkvergunning. Het is ook mogelijk om uw bedrijf op te zetten en vervolgens een werkvergunning te krijgen om in uw bedrijf te werken.

De meeste klanten richten een bedrijf op voor deze visumaanvraag, omdat ze niet over de vacature beschikken. Het is niet mogelijk om deze visum / werkvergunning te krijgen zonder een sponsorende onderneming (werkgever). En helaas willen de meeste bedrijven dat je je werkvergunning hebt voordat ze je werk aanbieden.

U hebt een persoonlijke bankrekening nodig bij een lokale bank (u moet minimaal vijfduizend dollar (US $, 5.000,00) hebben als u alleen solliciteert.
Als u niet over de lokale bankrekening beschikt of deze niet wilt openen, kunt u het immigratiebureau een bankafschrift verstrekken (van uw bankrekening in uw thuisland). In dit geval moet u ten minste twintigduizend dollar (US $ .20.000,00) op die rekening hebben staan. Andere vereisten zijn dat het bankafschrift slechts één maand geldig is en moet worden geverifieerd (zie hieronder voor meer informatie).

Eisen
U moet ervoor zorgen dat u twee (of als u getrouwd bent 4) belangrijkste documenten krijgt:Een persoonlijke bankrekening openen, met een minimum saldo van $ 5.000,00 (Joan of Laura op ons kantoor kan u hierbij helpen)

    1. Politie Dossier, waaruit moet blijken dat het vingerafdruk controles omvat
    2. Huwelijksakte (als u getrouwd bent en met uw echtgenoot komt)
    3. Politie-record voor de echtgenoot
    4. Geboorteakte voor elk kind
    5. Politieregisters voor kinderen ouder dan 18 jaar

Wat als je een stiefkind hebt? Dit wordt ingewikkelder: praat met Joan om de verschillende documenten die je nodig hebt om de relatie en economische afhankelijkheid van het kind te bewijzen volledig te begrijpen. Het kan worden gedaan, maar u moet voorbereid zijn met al het benodigde papierwerk.

Hoeveel geld heeft u nodig?

Zoals we hierboven hebben aangegeven, vereist de persoonlijke bankrekening in Panama een minimaal saldo van $ 5.000,00. Bovendien richt u het bedrijf op, betaalt u de kosten van de immigratie afdeling (vrij hoog in vergelijking met sommige andere visa, maar veel sneller en permanent) en onze kosten.

Voor een echtgenoot hebt u $ 2.000,00 extra nodig en voor elk kind heeft u $ 2.000,00 extra nodig. Dus voor een echtpaar met 3 kinderen,

Uw aanvraag

Zodra u de documentatie bij elkaar hebt, zal Joan Villanueva uw visum voor uw vriendelijke natie aanvragen. Zij zal ervoor zorgen dat u de volgende documenten moet presenteren:

      • Persoonlijke bankrekening referentiebrief (waarin staat dat u een noodzakelijk saldo heeft)
      • Gezondheidscertificaat (en) voor elk gezinslid
      • Bedrijfsdocumenten
      • Zakelijke licentie
      • Politie Overzicht

Opmerking: Alle documenten die in het buitenland zijn uitgegeven (die niet in Panama zijn uitgegeven) moeten naar behoren zijn gewaarmerkt door het Panamese consulaat of de ambassade in het land waar het wordt uitgegeven en door het ministerie van Buitenlandse Zaken in Panama of naar behoren apostolisch.

Joan zal je de kosten en kosten van het visum van de vriendelijke natie vertellen, zodra ze weet hoeveel familieleden bij de aanvraag betrokken zijn.

WANNEER U IN PANAMA-STAD MOET ZIJN:

Je moet minimaal drie keer naar Panama City komen:

        1. De eerste keer opent u uw persoonlijke bankrekening (als u de rekening bij Banistmo opent, moet u de rekening een maand open hebben staan ​​voordat ze de referentiebrief afgeven) en worden geregistreerd bij Immigration (of dit kan zijn gedaan in fase 2)
        2. Presenteer de aanvraag en ontvang uw meervoudige inreis / uitreisvergunning (als u van plan bent om het land uit te reizen terwijl de aanvraag is goedgekeurd)
        3. Haal uw permanente verblijfsvergunning op

Een verdere reis zal nodig zijn om uw cédula te krijgen, omdat het nooit klaar is op dezelfde dag dat u uw permanente verblijfplaats krijgt. Joan kan je meer informatie geven over de timing.

Voordelen van dit visum

Behalve dat ze in aanmerking komen voor een werkvergunning, geven de meeste mensen die in aanmerking komen voor dit visum de voorkeur boven de andere om de volgende redenen:

          1. U hebt slechts één toepassing. Als je naar de beleggers via kijkt, dien je een aanvraag in, krijg je een goedkeuring van één of twee jaar en moet je teruggaan en een permanente verblijfsvergunning aanvragen. Het grootste voordeel van het vriendelijke visum voor landen is dat het dit omzeilt: in een enkele aanvraag vraagt u rechtstreeks een permanente verblijfsvergunning aan en na goedkeuring kunt u uw "cédula" krijgen en bent u "permanent". U hoeft zich geen zorgen te maken over over twee jaar terug te gaan voor "ronde twee"
          2. Het is meestal sneller. Het bevriende landen visum wordt doorgaans sneller afgehandeld dan andere visumaanvragen.
          3. Het is een kosten- en belasting effectieve immigratie-oplossing voor professionals

 

Wonen en werken in Panama

Welke landen worden beschouwd als "bevriende landen van Panama ?

Viendelijke landen met Panama , Vriendelijke naties Visa Panama is uitgebreid tot 48. Zie hieronder voor een volledige lijst van landen die zijn opgenomen in het Panama Bevriende landen Visa-programma. Om een permanent verblijfsvisum aan te vragen: de aanvrager moet economische of professionele relaties hebben met de Republiek Panama.

AndorraArgentinaAustraliaAustriaBelgium
BrazilCanadaChileCosta RicaCroatia
CyprusCzech RepublicDenmarkEstoniaFinland
FranceGermanyGreat BritainGreeceHong Kong
HungaryIrelandIsraelJapanLatvia
LiechtensteinLithuaniaLuxembourgMaltaMexico
MonacoMontenegroNetherlandsNew ZealandNorway
ParaguayPolandPortugalKoreaSan Marino
SerbiaSinganporeSlovakiaSouth AfricaSpain
SwedenSwitzerlandTaiwanUruguayUSA

Andorra, Argentinië, Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, Chili, Costa Rica, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hong Kong, Hongarije, Ierland, Israël, Japan, Letland , Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, San-Marino, Montenegro, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Paraguay, Polen, Portugal, Servië, Singapore, Slowakije, Spanje, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Zweden, Zwitserland, Taiwan, Verenigde Staten van Amerika, Uruguay, Verenigd Koninkrijk en tenslotte Mexico, het meest recente land dat is opgenomen.

Bevriende Landen met Panama Visa

1050 usd dit zijn alleen de basisbijdragen van de overheid
      • Alle documenten moeten worden geauthenticeerd door een notaris en door het dichtstbijzijnde Panamese consulaat, of door een notaris. De Apostille (het Haags Verdrag van 1961) is een snellere manier om documenten te authenticeren en wordt normaal gesproken verkregen via de minister van Buitenlandse Zaken in uw thuisstaat (in de VS) of via het Foreign Office (in het VK en Canada).
     
  • Exclusief advocatenhonoraria en diverse kosten
  • Contact

Panama heeft een goede infrastructuur met hoogwaardige snelwegen die de Atlantische en de Stille Oceaan verbinden met het binnenland.

DOUMENTEN DIE U NODIG HEBT om de permanente verblijfsvergunning te verkrijgen, ook rekening houdend met het feit dat deze categorie aan de aanvrager het recht verleent om een ​​werkvergunning en het Panamese identificatiedocument (ID) te verkrijgen in een periode van minder dan één (01) jaar, die vertegenwoordigt een van de vele voordelen en is erg belangrijk om te overwegen wanneer iemand besluit te emigreren en te verhuizen naar het buitenland. Het is belangrijk op te merken dat een vreemdeling de Panamese Nationaliteit kan aanvragen, als hij eenmaal een permanente bewoner is geweest voor een periode langer dan 5 jaar. Aan de andere kant kunnen de permanente inwoners onder deze categorie bankleningen aanvragen voor de aankoop van onroerend goed of voertuigen, terwijl ze uitstekende financiële tarieven behalen van ongeveer 97%. Daarom heeft de bank alleen een aanbetaling nodig die gelijk is aan 3% van de waarde van de eigendom, zal dit mogelijk zijn zodra de buitenlander zijn Panamese ID verkrijgt Dit is een van de vele voordelen bij immigratie onder deze categorie. In die zin zijn de documenten die de Nationale Immigratiedienst panama-vriendelijk-natie-visum-47-landen vereiste om de permanente verblijfsvergunning te verlenen de volgende:
• De aanvrager moet zijn interesse om te beleggen in Panama te rechtvaardigen om in aanmerking te komen voor het aanvragen van het Permanente verblijfsvisum, in overeenstemming met de economische of professionele activiteit, aan deze vereiste kan worden voldaan door de oprichting van een Panamese onderneming of een Stichting voor particulier beleggen, of door de aankoop van een woning in Panama of het presenteren van een arbeidsovereenkomst van een naar behoren in Panama gevestigde onderneming.
• Paspoortkopie van de aanvrager, die geldig moet zijn voor de komende zes (06) maanden en naar behoren notarieel is gemaakt voor een Panamese openbare notaris.
• De aanvrager moet een bankrekening openen in Panama, waarin een minimum saldo van US $ 5.000,00 en US $ 2.000,00 voor elke afhankelijke persoon moet worden gehandhaafd om te voldoen aan de eis van Economische Solvabiliteit, wat kan worden aangetoond via een Bankreferentie of een Bankafschrift naar behoren gestempeld door de bank waarin dergelijke bedragen in cijfers of cijfers zijn vastgelegd (minimaal 4 gemiddelde cijfers). Het is belangrijk op te merken dat de Nationale Immigratiedienst Bankreferenties en bankafschriften slechts geldig acht voor een periode van één (01) maand.
• Wat de geadresseerde gecertificeerde cheques betreft, moeten er twee (02) worden uitgegeven: de eerste voor $ 250,00 in het voordeel van de nationale schatkist, die wordt gebruikt om de kosten voor de toepassing onder een immigratiecategorie te dekken; en de tweede, voor een bedrag van US $ 800,00 in het voordeel van de Nationale Immigratiedienst, die een aanbetaling is die door een dergelijke entiteit kan worden gebruikt om de kosten voor de repatriëringsdoeleinden te dekken, deze cheque kan worden teruggevorderd zodra een (01) jaar heeft plaatsgevonden. geslaagd.
• Ook, de Nationale Immigratie Service vereist het strafregister van de aanvrager en zijn ten laste, dit document moet worden afgegeven door het land waarin de aanvrager inwoner is geweest in de laatste twee (02) jaar, moet naar behoren met Apostille zijn.

Het is belangrijk op te merken dat als een document door het Panamese consulaat of de ambassade wordt gelegaliseerd, dit document moet worden geverifieerd en gevalideerd door het ministerie van Buitenlandse Zaken, een proces dat ongeveer vier (4) werkdagen kan duren.
Dependenten van Panama Friendly Nation Visa
De aanvrager zal in hetzelfde verzoekschrift als afhankelijke partner en kinderen jonger dan 25 jaar kunnen opnemen als zij het volgende bewijzen:
• De familierelatie. In het geval van de echtgenoot, de huwelijkscertificaat naar behoren Apostille of legaliseren, en de kinderen met geboorteakte naar behoren Apostille of legaliseren.
• Paspoortkopie van de aanvrager, die geldig moet zijn voor de komende zes (06) maanden en naar behoren notarieel is gemaakt voor een Panamese openbare notaris.
• De aanvrager moet een bankrekening openen in Panama, waarin een minimum saldo van US $ 5.000,00 en US $ 2.000,00 voor elke afhankelijke persoon moet worden gehandhaafd om te voldoen aan de eis van Economische Solvabiliteit, wat kan worden aangetoond via een Bankreferentie of een Bankafschrift naar behoren gestempeld door de bank waarin dergelijke bedragen in cijfers of cijfers zijn vastgelegd (minimaal 4 gemiddelde cijfers). Het is belangrijk op te merken dat de Nationale Immigratiedienst Bankreferenties en bankafschriften slechts geldig acht voor een periode van één (01) maand.
• Wat de geadresseerde gecertificeerde cheques betreft, moeten er twee (02) worden uitgegeven: de eerste voor $ 250,00 in het voordeel van de nationale schatkist, die wordt gebruikt om de kosten voor de toepassing onder een immigratiecategorie te dekken; en de tweede, voor een bedrag van US $ 800,00 in het voordeel van de Nationale Immigratiedienst, die een aanbetaling is die door een dergelijke entiteit kan worden gebruikt om de kosten voor de repatriëringsdoeleinden te dekken, deze cheque kan worden teruggevorderd zodra een (01) jaar heeft plaatsgevonden. geslaagd.
• Ook, de Nationale Immigratie Service vereist het strafregister van de aanvrager en zijn ten laste, dit document moet worden afgegeven door het land waarin de aanvrager ingezetene is geweest in de laatste twee (02) jaar, moet naar behoren Apostille, als de land is lid van de Haya-conventie; of gelegaliseerd voor het Panamese consulaat of de ambassade in het land dat het strafblad uitgaf. Amerikaanse FBI-controle bij Apostilled en niet ouder dan 1 maand bij binnenkomst in Panama.

• In het laatste geval moet de aanvrager bewijzen dat de kinderen volledig zijn gewijd aan hun opleiding, hetzij op de middelbare school of universiteit, en een enkel certificaat dat is afgegeven door het land van herkomst is noodzakelijk, dit document moet Apostille zijn of gelegaliseerd.
• Bovendien moet de aanvrager een naar behoren ondertekende verantwoordelijkheidsbesluit ondertekenen, waarbij hij vaststelt dat hij of zij financieel verantwoordelijk zal zijn voor zijn ten laste komende personen.

Panama-vriendelijke-natie-visa-47-landen
Ten slotte zal de Nationale Immigratiedienst van de aanvrager en personen ten laste een gezondheidscertificaat vragen dat is afgegeven door een Panamese licentiedokter en een persoonlijk beëdigde verklaring, die in feite bestaat uit het invullen van een formulier dat is uitgegeven door de Nationale Immigratiedienst.
De geschatte duur van het verkrijgen van de permanente verblijfsvergunning in deze categorie Panama Friendly Nation Visa ligt tussen vier (4) tot vijf (5) maanden. De werkvergunning kan tussen twee (2) tot drie (3) extra maanden in beslag nemen.

Advocaatkosten van Panama zijn: persoonlijk contact met advocaat en paralal - Bereid alle presentatiemateriaal voor Panama Immigration Office - De advocaat is persoonlijk aanwezig bij het immigratiekantoor tot het einde van het proces.
Extra's als je nodig hebt
Panama 750 USD Open bankrekening
Overheidskosten Panama Meervoudig visum 250 USD verplicht
Panama 250 Usd Verplichte medische certificaatkosten
Corporate Creation Plus Ruc Volledige activering vereist door Immigration 1300 Usd
Juridische vertaling Panama Om te zien hoeveel vertalingen ze moeten vertalen. Niet-Spaanse landendocumenten zijn verplicht om hun documenten te laten vertalen door een juridisch vertaler uit Panama.
Notariskosten Panama 120 USD
Kopieert vierkanten van cellen om te maken
Foto van laptop

Paspoortregistratie en aanvraag voor voorlopig verblijf
Bewijs van economische solvabiliteit is vereist. Aan deze vereiste kan worden voldaan door het openen van een bankrekening in Panama en het storten van ten minste US $ 5.000 (plus $ 2.000 voor elke afhankelijke persoon). Als de aanvrager redelijk solvabel is, is deze niet duidelijk omschreven, zodat de zaak aan het oordeel van immigratieambtenaren wordt overgelaten.
Dependents zijn echtgenoten en kinderen tot 25 jaar als ze full-time studenten zijn. De aanvrager moet een schriftelijke verklaring van verantwoordelijkheid voor ten laste komende personen verstrekken. Elke afhankelijke zoon of dochter ouder dan 18 jaar moet bewijzen dat hij of zij niet getrouwd is door een geauthenticeerd certificaat van "single" -status (ongehuwd) van zijn / haar respectieve land te verstrekken.
Na het indienen van de aanvraag met alle benodigde documenten, zal het immigratiekantoor een tijdelijke tijdelijke bewonerkaart (carnet) afgeven, die zal worden vervangen door een permanente verblijfskaart zodra de aanvraag is goedgekeurd.
Nadat de aanvraag is goedgekeurd, kan de klant / aanvrager een werkvergunning aanvragen. De president van Panama heeft onlangs een presidentieel decreet uitgevaardigd waarbij het Panama Ministry of Labour wordt gelast de acceptatie van werkvergunningen voor de 50 burgers van het bevriende land te versnellen.
Belangrijke documenten en procedures:
· Planning: de klant / aanvrager (s) moet minstens dertig dagen van tevoren contact opnemen met onze advocatenkantoor om afspraken te plannen en documentatie te coördineren die nodig is voor de verwerking van immigratie. Houd er rekening mee dat het aanvraagproces voor een immigratie in totaal ongeveer 7 tot 9 werkdagen duurt, dus plan om tenminste deze keer in Panama City te zijn.
· Geldigheid van het document: alle vereiste documenten moeten recentelijk zijn afgegeven binnen 90 dagen (3 maanden) vóór de indiening van de aanvraag voor immigratie in Panama.

Emigratie Visum Diensten Panama

Call +507 8339 685

IMMIGRATION VISA SERVICES-PANAMA RESIDENCY & CITIZENSHIP CONTACT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

img_36
Friendly Nations Visa - Panama
immigration panama
immigration panama
immigration panama
log 1immigration office panama
immigration panama
Supreme-Court-Goverment-Panama-Kraemer-Law-Judicial-Authority-Logo