Engeland emigreren- Investeerder programma

Engeland emigreren – Wonen in Engeland

Engeland emigreren- Investeerder programma

We doen dingen een beetje anders, en dat is de manier waarop we het leuk vinden!

1 (1)

Het Verenigd Koninkrijk heeft een officieel 'Investor Immigration Program' voor rijkdom en vermogende particulieren die een substantiële hoge investering doen in de economie en ontwikkeling in het Verenigd Koninkrijk.

Vanaf april 2011 heeft de regering van het Verenigd Koninkrijk aangekondigd dat het 'rode loper' zal geven aan buitenlandse investeerders en ondernemers door meer stimulansen te geven en de beperkingen te versoepelen.

Ondernemersprogramma

UK Entrepreneur Program vereist dat de hoofdaanvrager een Engelse taaltoets behaalt voordat het visum op een vrij hoog niveau wordt toegekend, gelijk aan 6,0 van het IELTS-examen. De aanvrager en zijn gezinsleden (echtgenoot en kinderen onder de 18 jaar) kunnen 3 maanden 4 maanden een visum krijgen, daarna hun verblijf met nog 2 jaar verlengen. Vervolgens zal de hoofdaanvrager en de afhankelijke familie na 5 jaar in deze hoedanigheid in deze hoedanigheid in aanmerking komen om ILR aan te vragen en 12 maanden later na het verkrijgen van de ILR - voor de Britse nationaliteit.
De vereisten zijn dat de hoofdaanvrager £ 200.000 beschikbaar heeft om een ​​nieuw bedrijf op te zetten in het VK en twee nieuwe banen creëert voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk. Van de hoofdaanvrager wordt verwacht dat hij gedurende de gehele periode van 5 jaar fulltime met zijn bedrijf werkt, belastingen betaalt, salarissen (en dus meer belastingen) betaalt aan de bovengenoemde twee nieuwe werknemers van hem. In het kader van dit programma moeten buitenlandse staatsburgers die geïnteresseerd zijn om naar het VK te emigreren een investering met een hoge waarde, niet minder dan miljoen pond, doen.

Minimale investering

De vereiste minimuminvestering is GBP £ 2 miljoen die ten minste voor de duur van vijf jaar moet worden belegd in staatsobligaties, leningen of aandelenkapitaal. Het is de belegger niet toegestaan ​​om dit geld te beleggen in een onroerend goed-, bank- of samenlevingsopbouwrekening of bedrijven offshore en geen werk. De belegger is vrij om te doen wat hij wil met het resterende geld. Financieringsoptie is beschikbaar, maar de belegger moet bewijzen dat hij GBP 2 miljoen aan vermogen heeft afgestaan.

De verwerkingstijd is het snelst in vergelijking met andere landen van ongeveer 2 maanden (8 weken) om de goedkeuring van de overheid te krijgen. Persoonlijk interview, zakelijke ervaring en medisch onderzoek kunnen worden afgewezen voor beleggersvisa. De investering moet binnen 3 maanden na binnenkomst in het VK worden gedaan. De belegger mag meenemen met familie en kinderen jonger dan 18 jaar.

Na succesvolle goedkeuring van de aanvraag krijgt de belegger een visum van 3 jaar en na 5 jaar legaal verblijf in het Verenigd Koninkrijk, komen deze in aanmerking voor de status "permanent verblijf" of "ILR voor onbepaalde tijd te blijven", op voorwaarde dat de belegger de geïnvesteerd geld van £ 1 miljoen, zoals bepaald door het programma. De belegger komt in aanmerking om 'Brits staatsburgerschap' toe te passen na 1 jaar na ontvangst van de ILR-status en er zijn verschillende formaliteiten hiervoor. UK staat `dubbele nationaliteit 'toe, maar houd er rekening mee dat uw thuisland het mogelijk niet herkent.

Met de juiste belastingplanning kan men de direct toepasbare belastingen verzachten, omdat in de meeste gevallen buitenlanders directe belastingen kunnen vermijden als het verdiende inkomen buiten het Verenigd Koninkrijk ligt.

Het is mogelijk om UK ILR permanent te vestigen na 5 jaar zonder onderbrekingen te hebben geleefd.

Aanvragers kunnen na 6 jaar een Brits staatsburgerschap aanvragen door te voldoen aan de onderstaande vereisten:

1. 5 jaar in het VK woonachtig en 5 jaar vóór de datum van burgerschap in het Verenigd Koninkrijk geweest
toepassing, en hebben niet meer dan 450 dagen buiten het Verenigd Koninkrijk doorgebracht in 5 jaar,

2. Heb niet meer dan 90 dagen buiten het Verenigd Koninkrijk doorgebracht in de 12 maanden voorafgaand aan de aanvraag.
Zodra het Britse staatsburgerschap is verleend, is er geen beperking op de tijd die buiten het Verenigd Koninkrijk is doorgebracht.

Het VK staat dubbele nationaliteit toe.

Wij bieden hulp bij verhuizing, zakelijke immigratie, verblijf en burgerschap in het VK. Neem voor meer informatie over de toepasselijke vergoeding en extra kosten contact met ons op of vul de onderstaande aanvraag in.

Investor Immigration Program,

U bent welkom  bij de immigratie-experts

We zijn hier om u te helpen.!

Wij zijn een specialist op het gebied van Immigratierecht, gereguleerd door het Bureau van de Immigration Services Commissioner (OISC).

We hebben immigratieadvocaten die over de expertise en ervaring beschikken om van uw immigratieaanvraag een wandeling in het park te maken.

We bieden de volgende diensten:
• Sponsorlicentietoepassingen (niveaus 2, 4 en 5)
• Overbetaalde applicaties om uw verblijf te regulariseren
• Tier 1 (algemeen, ondernemer, investeerder, medewerker na de studie)
• Tier 2 (algemeen, overdracht binnen het bedrijf, sporters, religieuze werkers)
• Niveau 4 (studenten)
• Tier 5 (mobiliteit voor jongeren, creatief en sportief, door de regering geautoriseerde uitwisseling, internationale overeenkomsten, liefdadigheids- en religieuze werknemers, gesponsorde onderzoekers)
• Enige vertegenwoordigers
• Europese aanvragen voor vrij verkeer (EER-vergunningen, verblijfskaarten, kaarten voor permanente bewaring, behouden rechten, gedetacheerde werknemers)
• Toepassingen van de Europese associatieovereenkomst
• Artiesten en sportmensen
• VK afkomst
• Bezoekers (alle categorieën, inclusief speciale klassen van bezoekers)
• Echtgenoten, civiele partners, ongehuwde partners, kinderen en andere afhankelijke personen (in alle toepasselijke categorieën)
• Huishoudelijk personeel
• Concessies en discretionaire toepassingen
• Inreisvisum en visumaanvragen
• Onbepaalde verlof tot verblijf (permanent verblijf) (in alle toepasselijke categorieën)
• Naturalisatie en registratie als Brits staatsburger
• Aanvragen in het kader van overgangsregelingen (voor mensen met verlof in geschrapte categorieën)
• Applicaties versnellen
• Beroep (alle categorieën)
• Rechten van de mens
• UK Asiel

Contacteer ons !

We verheugen ons u te helpen .

 

Immigratie en visa voor migranten naar Europa. Wij kunnen u helpen bij het verkrijgen van een visum voor wonen en werken in Europa. We kunnen zakelijke professionals en geschoolde werknemers helpen met werkvergunningen, verblijfsvergunningen, Schengenvisa en Europese verhuisdiensten