Toegangsvereisten voor Panama -Visa en Emigratie / documenten

Toegangsvereisten voor Panama – Visa en emigratie documenten vereist

Visa en emigratie / documenten vereist

 

•Geldig paspoort. Alle toeristen moeten hun geldig paspoort bij zich hebben, minstens 3 maanden voor hun vervaldatum.
• Retourticket en documenten om een ​​ander land van bestemming in te voeren
• Economische solvabiliteit.
• Visa.
• Toeristenvisum: het kan worden verkregen van de Panamese consulaten in het buitenland.
• CONVENTIES / OFFICIËLE VERGADERINGEN OF INTERNATIONALE ORGANISATIES1. De openbare instelling of de internationale organisatie die het evenement organiseert, moet een brief sturen aan de Bondskanselier van de Republiek waarin hun medewerking wordt gevraagd en die van de consulaten voor het visumproces van de deelnemers. Het moet de samenwerking specificeren die precies vereist is. Deze nota moet vergezeld zijn van een kopie van de Overeenkomst tussen de regering van Panama en de Internationale Organisatie of de overeenkomstige instelling met betrekking tot de vergadering of het evenement.
2. Zodra de goedkeuring van de Lord Chancellor is verkregen, zal de consulaire afdeling de consulaire ambassadeurs per nota op de hoogte brengen van de activiteit en de te volgen procedure, en zal zij vergaderingen houden met de directie van de nationale immigratiedienst en de nationale veiligheid. Raad. over. Het is belangrijk op te merken dat een van de vereisten van de Veiligheidsraad is om de lijst met deelnemers te hebben om de verzoeken te bespoedigen. Het zou dus opportuun zijn om, indien mogelijk, die lijst vanaf het eerste moment te hebben.
3. De organisatie of openbare instelling ontvangt de Panamese consulaire gids en dit document waarin de procedures voor het aanvragen van visa van deelnemers en gasten worden toegelicht.
4. De vereisten voor het verkrijgen van een visum in deze gevallen zijn:
5. Geldig paspoort gedurende 90 dagen.
Fotokopie van het paspoort op uw algemene gegevenspagina en foto.
Vul een speciaal visumaanvraagformulier in.
Nota van de instelling die zal vertegenwoordigen in de activiteit die in Panama moet worden uitgevoerd, waarin haar deelname wordt gecertificeerd.
6. De procedure die moet worden gevolgd in het geval er geen Panamese consulaat is in de woonplaats van de gast of deelnemer, is de volgende: Als het paspoort gewoon is, zal het ministerie van Buitenlandse Zaken de documenten doorsturen naar de directie van de Nationale Immigratiedienst voor goedkeuring. Het directoraat van de Nationale Migratiedienst zal een nota uitbrengen aan de Organisatie, van het evenement met toestemming van het visum. De organiserende instelling moet een officiële nota sturen naar de gast / geïnteresseerde in de corresponderende taal, hem op de hoogte brengen van deze mededeling en de nota van de visumautorisatie, afgegeven door migratie of kanselarij, afhankelijk van de zaak bijvoegen. Organisatie of instelling moet er een zijn
contact, waarvan de gegevens vereist zijn (naam, e-mail, telefoon) en die de volgende functies moeten hebben: deze persoon wordt door de Directorate of Migration en van het Ministerie van Buitenlandse Zaken de goedkeuringen van visa toegestuurd. Deze gasten of deelnemers. Als de gasten of deelnemers de visa in de Panamese consulaten verwerken, zullen ze deze verwerken volgens de instructies van de consulaire afdeling van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Het is belangrijk om erop te wijzen dat de gasten of deelnemers aan het evenement in staat zullen zijn om te communiceren met de Panamese consulaten of, bij gebrek daaraan, de contactpersoon van het organisme dat verantwoordelijk is voor het evenement, zodat de coördinatie in de meest ordelijke en efficiënte manier. De contactpersoon is de persoon die optreedt namens de organisatie voor elke communicatie tussen de consulaire afdeling van de kanselarij of de directie van migratie en de organisatie of instelling.
9. Het zal de persoon zijn die de consulaire afdeling van de Panamese kanselarij de visumaanvragen zal sturen van de gasten of deelnemers die verblijven in landen waar geen Panamese consulaat is.
10. De gast / belanghebbende moet op de luchthaven van vertrek (balie van de luchtvaartmaatschappij) aantekeningen van het organiserende en migrerende instituut of de kanselarij indienen om het vliegtuig te mogen betreden. Bij aankomst in Panama moet je dezelfde biljetten presenteren voor de luchthaventransmissie.
11. Als de paspoorten de diplomatieke, consulaire, officiële, speciale of dienstpaspoort zijn, zal het ministerie van Buitenlandse Zaken de toelating van het verzoek verwerken en een brief sturen aan de organisatie van het evenement met toestemming van het visum, waarin staat dat het zal worden afgestempeld. het paspoort van de geïnteresseerde in zijn aankomst in Panama.
12. De organiserende instelling van het evenement zal de gasten die zich in deze omstandigheden bevinden, vragen om de benodigde documenten voor de visumaanvraag per e-mail (gescand) te verzenden. Deze documenten zullen naar het Panamese Ministerie van Buitenlandse Zaken (Consulaire Afdeling) worden gestuurd met een officiële nota van de organisatie voor de correspondentieprocedure.

 

Friendly Nations Visa - Panama
immigration panama
immigration panama
immigration panama
log 1immigration office panama
immigration panama
Supreme-Court-Goverment-Panama-Kraemer-Law-Judicial-Authority-Logo