Pensioen – Emigreren naar Panama – Permanente Verblijfsvergunning aanvragen - Emigratie Advocaten

Pensioen – Emigreren naar Panama – Permanente Verblijfsvergunning aanvragen

Gelukkig op pensioen in Panama !

Lage belastingen, mooi weer en stranden, uitstekende gezondheidszorg: dit zijn slechts enkele van de redenen waarom mensen naar Panama komen om met pensioen te gaan.

Elk jaar kiezen meer mensen ervoor om met pensioen te gaan in het buitenland om een verandering van omgeving, nieuwe ervaringen en lagere kosten voor levensonderhoud te vinden.

Maak van uw  pensioen de beste jaren van je leven!

Dit is wat je moet weten.

Vereiste documenten van thuis

Document Specificaties (Alle documenten moeten vers zijn (binnen 2 maanden na visumaanvraag) en paspoorten moeten minimaal 1 jaar lopen)
• Alle documenten moeten worden gewaarmerkt door een notaris en door het dichtstbijzijnde consulaat van Panama, of door een notaris en de apostille. De Apostille (Verdrag van Den Haag van 1961) is een snellere manier om documenten te authenticeren en wordt normaal gesproken verkregen door het Department of State Department in uw eigen land (in de VS) of via het ministerie van Buitenlandse Zaken (in het Verenigd Koninkrijk en Canada).
• Geboorte- en / of huwelijksakten die de relatie tussen afhankelijke personen en de aanvrager aantonen zijn vereist.
•Documenten vereist
• Kopieën van de paspoort (en) van de aanvrager en personen ten laste die door een Panamese notaris zijn gewaarmerkt.
• 8 pasfoto's.
• Een kopie van het rijbewijs van de kandidaat of een door de overheid uitgegeven foto-I. D. die is gewaarmerkt door een Panamese consulaat of Apostilled.
• Een straf historisch rapport dat minstens twee jaar oud is en is gewaarmerkt door de juiste federale of overheidsinstanties in het land waarvan de aanvrager en de Panamese consul in dat land of door een apostille zijn.
• Bewijs van legale ingezetenschap als de aanvrager geen burger is maar inwoner is van een bevriende natie.
• Documentatie die aangeeft dat de aanvrager lid is van de raad van bestuur of meerderheidsaandeelhouder is in een Panama-bedrijf of corporaties (wanneer de aanvraag gebaseerd is op economische banden).
• Huwelijksakte met Apostille (indien getrouwd)
• Geboorteakte met apostille (wanneer kinderen bij de ouders komen)

Maak van uw pensioen de beste jaren van je leven in Panama!

Panama gepensioneerd gepensioneerd Visa, iedereen ouder dan 18 jaar kan in aanmerking komen voor het Panama Gepensioneerde (gepensioneerde) visum door te bewijzen dat hij of zij een levenslange minimumbetaling van USD 1.000 per maand ontvangt.

Een uitzondering op dit minimumbedrag is wanneer de aanvrager onroerend goed in Panama koopt met een waarde van ten minste $ 100.000, waarbij het minimale maandelijkse bedrag wordt verlaagd tot $ 750 USD.

Het pensioen of de lijfrente moet worden bewezen met documentatie van de overheidsinstelling of het bedrijf dat de betalingen uitvoert en de certificering moet worden gewaarmerkt en gewaarmerkt door de dichtstbijzijnde Panama Consul of door Apostille.

Visa voor gepensioneerden in Panama

1050 usd
  • Omvat niet de honoraria van advocaten en diverse uitgaven
  • • Alle documenten moeten worden gewaarmerkt door een notaris en door het dichtstbijzijnde consulaat van Panama, of door een notaris en de apostille. De Apostille (Verdrag van Den Haag van 1961) is een snellere manier om documenten te authenticeren en wordt normaal gesproken verkregen door het Department of State Department in uw eigen land (in de VS) of via het Foreign Office (in het Verenigd Koninkrijk en Canada).

PANAMA VOOR MENSEN OP PENSIOEN   VISA

Vereisten om een gepensioneerde Panama te krijgen

1.Een brief waarin het pensioen van de aanvrager of annuïteiten betalingen van een internationaal agentschap, een privébedrijf of een buitenlandse overheid worden gecertificeerd, waarin wordt bevestigd dat de aanvrager een pensioen of lijfrente ontvangt van ten minste $ 1.000 USD per maand voor levenslang. Beide echtgenoten kunnen hun pensioenen en / of lijfrentes combineren om dit bedrag te bereiken.
2. Betaal een extra $ 250 USD per afhankelijk als een aanvraagkosten voor Panama Immigration Service. Opmerking: kinderen van wie de kinderen afhankelijk zijn krijgen alleen een tijdelijke verblijfsvergunning tot ze 18 of 25 jaar worden als ze fulltime studeren. Alleen kinderen ten laste die aantoonbare mentale of fysieke handicaps hebben, kunnen na 18 jaar onder de Panama Gepensioneerde Visa blijven.
3. Als de aanvrager onroerend goed van Panama heeft gekocht met een waarde van ten minste $ 100.000 USD, en vervolgens een certificaat van openbaar register indient waarin de aanvrager wordt weergegeven als eigenaar van de aanvraag.
4.Indien een particulier bedrijf dat een pensioen of lijfrente aanbiedt, de volgende documenten dient in te dienen: (a) een brief van de bank, verzekeringsmaatschappij, trustmaatschappij, gemeenschappelijke beleggingsmaatschappij of buitenlandse beheerder van pensioenen, waarin wordt verklaard dat er voldoende middelen beschikbaar zijn om de garantie te garanderen lijfrente of particulier pensioen voor de levensduur van de aanvrager en deze onderneming beheert de betalingen; (b) Bewijs van bestaan ​​en type bedrijf dat is betrokken bij de onderneming die de lijfrente of het pensioen verstrekt; (c) Bewijs van betalingen door het bedrijf of bankafschrift met deposito's.
5.Verwijder van de buitenlandse overheid dat de privé-onderneming naar behoren is geregistreerd en een goede reputatie heeft.
6. Polis Crimineel achtergrondrapport, afgegeven door een nationale politie of een onderzoeksbureau waar de aanvrager verblijft gedurende de laatste 5 jaar.
7. Kopie van huwelijksakte indien getrouwd en / of geboortecertificaten van alle kinderen onder de 18 jaar, indien van toepassing.
8.Alle documenten moeten origineel, bijgewerkt, officieel en geverifieerd zijn. Lees de definitie van deze termen in de sectie Permanente woonwensen.

Enkele voordelen voor gepensioneerden in Panama als buitenlander

 

Enkele voordelen van met pensioen gaan in Panama als buitenlander
De volgende KORTINGEN:
• 50% entertainment, bijvoorbeeld films, concerten, sportevenementen, enz.
• 50% in hotels van maandag tot donderdag
• 30% transport, bijvoorbeeld treinen, bussen en boten
• 30% in hotels van vrijdag tot zondag
• 35% op vliegtickets
• 25% in restaurants
• 25% aan betalingen van openbare diensten
• 20% in medische consulten
• 20% in technische of professionele services
• 15% in fastfoodrestaurants
• 15% op ziekenhuisrekeningen als u geen verzekering hebt
• 15% op oculair of tandheelkundig onderzoek
• 15% leningen op uw naam
• 10% op voorgeschreven medicijnen
• Belastingvrijstelling voor huishoudelijke artikelen met een totaal van 10.000 usd (slechts één keer)
• Om de twee jaar de belastingvrijstelling voor het importeren van een auto

FAQ : Veelgestelde vragen

Laura Nielsen

Goede service, snel en zeer professioneel
Dank je wel!

John Mayer

Ja, ik heb mijn volledige immigratie 2 weken en alles gedaan Bedankt, geweldig werk!

Karen Muller and family

We zijn erg blij met de services, Francisco is een geweldig persoon, we raden hem en zijn bedrijf zeker aan als je naar Panama wilt emigreren. Faire prijs, snelle service

Panama
immigration panama
immigration panama
immigration panama
log 1immigration office panama
immigration panama
Supreme-Court-Goverment-Panama-Kraemer-Law-Judicial-Authority-Logo