Zakelijk beleggers visum Panama

Zakelijk beleggers visum Panama – Zakelijk Investeren Panama

Panama is een immens populaire jurisdictie voor haar bedrijven en stichtingen.
Het land heeft een stabiele economie en een comfortabel klimaat vanwege de strategische ligging tussen Zuid- en Midden-Amerika. Panama heeft een sterk ontwikkeld modern medisch en bancair systeem en is recentelijk berucht geworden als `pensioenbestemming`.

Panama moedigt buitenlandse investeerders en zakelijke investeerders aan substantiële investeringen en steun te bieden voor de groei en ontwikkeling van het land. Panama biedt als zodanig een door de overheid gesponsord burgerschap door een investeringsprogramma, maar het verkrijgen van een permanent verblijf of het verkrijgen van een paspoort voor niet-staatsburgers is heel goed mogelijk voor buitenlanders. Omdat de minimale investering zeer betaalbaar is, is het residentieprogramma vrij aantrekkelijk voor buitenlanders die willen investeren in een bedrijf of in hun pensioen in Panama.

• Documentspecificaties (Alle documenten moeten vers zijn (binnen 2 maanden na visumaanvraag) en paspoorten moeten minimaal 1 jaar lopen)
• Alle documenten moeten worden gewaarmerkt door een notaris en door het dichtstbijzijnde consulaat van Panama, of door een notaris en de apostille. De Apostille (Verdrag van Den Haag van 1961) is een snellere manier om documenten te authenticeren en wordt normaal gesproken verkregen door het Department of State Department in uw eigen land (in de VS) of via het ministerie van Buitenlandse Zaken (in het Verenigd Koninkrijk en Canada).
• Geboorte- en / of huwelijksakten die de relatie tussen afhankelijke personen en de aanvrager aantonen zijn vereist.
•Documenten vereist
• Kopieën van de paspoort (en) van de aanvrager en personen ten laste die door een Panamese notaris zijn gewaarmerkt.
• 8 pasfoto's.
• Een kopie van het rijbewijs van de kandidaat of een door de overheid uitgegeven foto-I. D. die is gewaarmerkt door een Panamese consulaat of Apostilled.
• Een strafhistorisch rapport dat minstens twee jaar oud is en is gewaarmerkt door de juiste federale of overheidsinstanties in het land waarvan de aanvrager en de Panamese consul in dat land of door een apostille zijn.
• Bewijs van legale ingezetenschap als de aanvrager geen burger is maar inwoner is van een bevriende natie.
• Documentatie die aangeeft dat de aanvrager lid is van de raad van bestuur of meerderheidsaandeelhouder is in een Panama-bedrijf of corporaties (wanneer de aanvraag gebaseerd is op economische banden).
• Huwelijksakte met Apostille (indien getrouwd)
• Geboorteakte met apostille (wanneer kinderen bij de ouders komen)

Zakelijk beleggersvisum Panama Programma

Wij bieden juridische immigratiediensten voor het verkrijgen van een Panama Business Investor Visa. De Panama Business Investor Visa vereist een minimale investering van $ 160.000 in een legitiem nieuw bedrijf of een nieuw instellingsbedrijf. Het verkrijgen van een commerciële bedrijfslicentie, registreren bij de sociale zekerheid en het inhuren van 5 Panamese medewerkers die hun socialezekerheidsuitkeringen betalen en op zijn minst het minimumloon betalen, zijn aanvullende vereisten.

Elke Panama Business Investor Visa heeft drie 2-jarige visa voor tijdelijke ingezetenen nodig voordat ze vaste inwoners worden.

Zakelijke belegger Visa

1050 usd Basis overheidstarief inbegrepen {stage 1)
  • Omvat niet de honoraria van advocaten en diverse uitgaven
  • • De minimale investering in een bedrijf van US $ 160.000;
  • • Een commerciële licentie;
  • Een fysiek kantoor of winkelfront;
  • • Registratie van de naam van de aanvrager in de raad van bestuur als de president van de onderneming.
  • • Een minimum van 5 Panamese medewerkers op de loonlijst;
  • In het geval van afhankelijke personen heeft de aanvrager een extra US $ 2.000 nodig voor elke afhankelijke person.

Zakelijk beleggers visum Panama 

Buitenlanders die willen investeren in een bedrijf in Panama, met een minimumkapitaal van honderdduizenden dollars ($ 160.000) per aanvrager, kunnen het Panama Business Investor Visa aanvragen, als aandeelhouders of functionarissen van het bedrijf.

Buitenlanders die een Panama Business Investor Visa aanvragen, moeten bewijzen dat de minimale investering (US $ 160.000 per aanvrager) zijn / haar eigen geld is. Een buitenlander kan elk type legaal bedrijf opstarten [behalve voor bedrijven die zijn gereserveerd voor Panamese onderdanen, zoals advocaten, artsen en detailhandel.]

Als de Panama Business Investor afhankelijk is, moet de investering van het Panama-bedrijf met twee duizend dollar ($ 2.000) voor elke afhankelijke persoon stijgen.

De Panama-bedrijven moeten vijf (5) full-time Panamezen (voor elke aanvrager) in dienst hebben, een salaris hebben betaald van minstens het minimumloon vastgelegd in de wet voor elke regio en gedetailleerd de positie of activiteit die elke werknemer uitvoert. De Panama-bedrijven moeten hun werknemers registreren in de CSS (sociale zekerheid).

Naast de vereisten vastgelegd in artikel 28 van het wetsdecreet, moeten de volgende documenten worden overgelegd:
A. Certificaat van oorspronkelijke juridische status van het openbaar register; de handelsnaam van de Panama-zaken; de status van de kandidaat als bestuurder of functionaris in de Panama-zaken; de naam van de wettelijke of gemachtigde vertegenwoordiger (indien van toepassing); de kapitaalvoorraad van de Panama-activiteiten (minimaal $ 160.000); type Panama zakelijke activiteiten; en de verdeling van de kapitaalvoorraad;

A. Certificering door de secretaris of penningmeester van de Panama-bedrijven waaruit blijkt dat de minimumwaarde van $ 160.000 bestaat. De certificering moet schriftelijk zijn ondertekend voor een notaris;

A. Kopie van het bedrijfsplan voor het bedrijf;

A. Certificering door de erkende openbare boekhouder of accountant (CPA) voor de Panama-activiteiten, die eigendom toekent aan de buitenlandse aanvrager en die beschikbaar is voor de Panama-activiteiten ter waarde van $ 160.000 voor de activiteiten van het bedrijf;

A. Verklaring ondertekend door de aanvrager voor een notaris, met vermelding van het totaal van het minimaal vereist geïnvesteerd vermogen, de rol van de aanvrager in het bedrijf, alsmede een gedetailleerde beschrijving van de Panama-bedrijfsactiviteiten van het bedrijf;

A. Ontvangen vooruitbetaling van de vermogenswinstbelasting in het geval dat de aanvrager een bestaand bedrijf van een derde partij en een kopie van het Panama-koopcontract heeft verworven;

A.Kopieën van de belastingaangifte van de Panama-activiteiten, met haar Paz y Salvo (alleen in het geval dat het bedrijf maanden voor de datum in gebruik was waarin men de beëdigde verklaring van inkomens van het geldende belastingjaar moet voorleggen). De belastingaangifte moet de betaling van de investering van minimaal $ 160.000 van de buitenlandse aanvrager weerspiegelen;

A.Voor een recent opgestart Panama-bedrijf, het unieke identificatienummer van de belastingplichtige (RUC);

A.Copies geauthentiseerd door de CSS van het type Panama-bedrijf, met een minimum van vijf (5) Panamese werknemers (per aanvrager), waarbij het minimumloon wordt geverifieerd dat is vastgesteld door de wet in overeenstemming met de regio en het gebied. (Ze moeten overeenkomen met een van de betalingen die zijn uitgevoerd in de drie voorgaande maanden van presentatie);

A.Paz y Salvo van de CSS in het voordeel van de Panama-activiteiten;

A. Bewijs van de minimaal vereiste Panama-investering. Dit kan worden getoond door de presentatie van ten minste drie van de volgende documenten onder de bedrijfsnaam Panama:

A.Bank Certificering van de overdracht van middelen door de aanvrager afkomstig van buiten Panama (verplicht); b. In het geval dat ze aandelen van een reeds gestart bedrijf hebben gekocht, moeten ze een betalingsbewijs en het verkoopcontract overleggen; c. Kopie van het bewijs van storting van de investering voor de Panama-zaken, gewaarmerkt door de bank; d. Contract van kopen of huren van de plaatsen waar de Panama-activiteiten opereren; e. Gecontroleerde financiële verklaring; f. Ontvangsten van de kosten gemaakt door de belegger in de Panama-activiteiten, vergezeld van een gedetailleerde inventaris opgesteld door een CPA. (Moet ook een kopie van een document bevatten dat de licentiëring van de CPA accrediteert); g. Douane-inventarissen van de goederen ingevoerd in de handelsnaam Panama; h. Elk ander document dat het geïnvesteerde kapitaal in de Panama-activiteiten kan tonen.

A.Documentatie die het bestaan ​​en de locatie van de Panama-bedrijven bewijst, door ten minste drie van de volgende documenten in te dienen (kan een van de volgende documenten zijn of een andere die het bestaan ​​van de Panama-activiteiten aantoont)

A. Huurovereenkomst van de commerciële locaties waar het hoofdkantoor van de Panama-activiteiten opereert; b. Laatste servicefacturering voor elektriciteit, telefoons of drinkwatervoorziening; c. Contract voor beveiligingsdiensten; d. Bewijs van betaling van de ITBMS-belasting aan het ministerie van Economie en Financiën. e. Bewijs van betalingen aan de gemeente.

 

services-3-1540x922

Contacteer ons vrijblijvend

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Panamá Herbebossing Emigratie Visa
immigration panama
immigration panama
immigration panama
log 1immigration office panama
immigration panama
Supreme-Court-Goverment-Panama-Kraemer-Law-Judicial-Authority-Logo