Panama Conditions d’entrée Emigratie Advocaten

Panama Conditions d’entrée

Friendly Nations Visa - Panama

PANAMÁ BUITENLANDSE PROFESSIONALS IN PANAMA

 

 

BUITENLANDSE PROFESSIONALS IN PANAMA
Deze vergunning wordt geregeld bij decreet 804 van 9 oktober 2012, waarbij buitenlanders die een universitaire graad of loopbaan hebben, geen veto hebben ontvangen van de nationale grondwet voor Panamezen die in Panama wonen en werken.
Met welke aspecten wordt rekening gehouden als buitenlandse professional en ook in Panama?
Heb een universitair diploma of een Master of Postgraduate of gelijkwaardig diploma.
Wees vrij van strafregisters.
Welke carrières komen in aanmerking?
De beroepen die in aanmerking komen voor het Professional Foreigners Visa zijn erg breed, maar we zullen enkele voorbeelden noemen:

administratie
Openbaar bestuur
logistiek
Internationale handel
Master's Degree in Senior Management
Master's Degree in International Business
Postdoctoraal in bedrijf, etc.
Opmerking: we plaatsen deze races als een voorbeeld, maar de lijst is geweldig zolang ze niet wettelijk bedoeld zijn voor Panamezen.
Welke carrières worden door de nationale grondwet toegewezen aan Panamezen?

advocaten
Artsen / artsen
odontologists
verpleegkundigen
Civiel ingenieurs
architecten
apothekers
Chiropractoren
psychologen
voedingsdeskundigen
journalisten
Landbouwwetenschappen
Public Relations
Sociale debiteuren
economen
dierenartsen
fysiotherapeuten
Phonoaudiologen, therapeuten, etc.
Specialisten in Laboratoria (Laboratoria)
Civiel ingenieurs
Physician Assistants
accountants
kappers
cosmeticaspecialisten
Assistent van tandartsen
sociologen
Ingenieurs (alle soorten engineering)
Chemicals.
Vereisten voor het verkrijgen van een visum voor professionele buitenlanders:
De belangrijkste vereisten die u vanuit het buitenland moet meenemen, zijn:

Bewijs van strafrechtelijke achtergrond, deze vereiste moet naar behoren worden bekrachtigd (zie de betekenis van Apostillar) of is bevestigd door de consul van Panama in het buitenland.
Oorspronkelijke universitaire graad
Twee apostolische exemplaren van uw universitaire graad, één kopie wordt gebruikt om uw residentie en de andere kopie voor de werkvergunning te verwerken.
Vereisten die u kunt krijgen tijdens uw reis naar Panama

Volledige kopie van het paspoort van de hele pagina inclusief de omslag, gewaarmerkt door een notaris in Panama.
Medisch certificaat van goede gezondheid.
3 Foto's van het formaat dat in uw paspoort of ID-type staat.
Bewijs van verblijfplaats of adres (ontvangst van openbare diensten of lease)
Volmacht met uw respectieve aanvraag.
Betalingen aan de regering van Panama ten bedrage van $ 1050,00 Deze betalingen zijn als volgt onderverdeeld: aankoop van gecertificeerde cheques in de Nationale Bank van Panama voor een bedrag van $ 250,00 ten gunste van de nationale schatkist.
Alle graden moeten worden goedgekeurd aan de University of Panama / University Technology in het gedeelte van het vice-voorzitterschap van Extension. Deze procedure duurt 4 maanden.
Vereisten om titels goed te keuren

Opmerking gericht aan de secretaris-generaal met de generaals van de belanghebbende, met de naam, nationaliteit, kopie van het identiteitsbewijs, telefoonnummer en adres.

Toon het originele diploma en twee naar behoren geverifieerde kopieën in notaris in Panama

Originele en twee exemplaren van de studiepunten

Origineel en twee exemplaren van het paspoort en het persoonlijke identiteitsbewijs van uw land.

Twee pasfoto's

Certificaat van het Ministerie van Onderwijs waarin de geldigheid van genoemde universiteit wordt vermeld.

Ontvangstbewijs dat de som van 200 USD contant is betaald.

Aankoop van een gecertificeerde cheque ter waarde van $ 800,00 in het voordeel van de nationale migratiedienst.
Documentauthenticatie:
Apostillar: het is een internationale authenticatie die geldigheid geeft aan documenten die uit het buitenland komen. Om uw documenten te apostoleren, moet uw land zijn ingeschreven op de overeenkomst nr. 12 van 5 oktober 1961 te 's-Gravenhage.
In het geval dat uw land geen deel uitmaakt van de Conventie van Den Haag, moet u een consulaat vinden van een vriend of buurland met een ambassade of een consulaat van Panama.
Hoe wordt de permanente verblijfsvergunning verwerkt als professionele buitenlanders?
Zodra u een ontmoeting met een advocaat voor Adja, vindt u alle documenten te vragen en dit zal bij de Nationale Dienst Vreemdelingenzaken worden gepresenteerd automatisch een kaart Tijdelijke worden afgegeven voor één jaar, totdat het is goedgekeurd verblijf als een buitenlandse professional voor 2 jaar.
Verblijf voor 2 jaar:
De Nationale Immigratiedienst geeft u een Verblijf voor 2 jaar, daarna kunt u uw permanente verblijf en recht op Persoonlijke identiteitskaart verwerken.
Voordelen van een permanente inwoner in de kwaliteit van professionele buitenlanders:
Met deze toestemming je niet hoeft te worden geconditioneerd om te werken voor een bedrijf, zoals vermeld in het geval van andere immigratie vergunningen, met deze vergunning heeft u de vrijheid om te kiezen welk bedrijf te werken zonder gebonden te zijn aan het.
Heb een permanente verblijfsvergunning en recht op een persoonlijke identiteitskaart in jaren.

PROFESSIONELE BUITENLANDSE WERKVERGUNNING
Zodra u uw Resolutie hebt om uw permanente verblijfplaats als een Professional Foreigner te autoriseren, kunt u uw werkvergunning verkrijgen waarvoor u:

Document waarin zijn immigratiestatus door de SNM wordt bevestigd
Vier pasfoto's.
Apostille-kopie van zijn universitaire graad naar behoren Apostille.
Kopie van uw verblijfskaart geauthenticeerd door Panamanian Notary
Volmacht en uw verzoek.
Met deze eenvoudige vereisten zal het ministerie van Arbeid een werkvergunning afgeven.

Werk voor buitenlandse professionals:

Panama is een groeiend land, die veel van geschoolde arbeidskrachten om die reden buitenlandse professionele hebben de mogelijkheid om te werken in verschillende bedrijven in Panama, bij het verhogen van de arbeidsmarkt, zolang ze voldoen aan de eisen voor het leven in Panama vereist.

Als u meer advies wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, die u graag zal helpen.

Welkom in Panama !

Call +507 8339 685

IMMIGRATION VISA SERVICES-PANAMA RESIDENCY & CITIZENSHIP CONTACT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

img_36
Friendly Nations Visa - Panama
immigration panama
immigration panama
immigration panama
log 1immigration office panama
immigration panama
Supreme-Court-Goverment-Panama-Kraemer-Law-Judicial-Authority-Logo